![]() |
beşiktaşımız gs maçını alabilirmi beşiktaşımız gs maçını alırsa inşallah alıcak ozaman şampiyonluğun en büyük adayı oluruz fakat zor maçların hepsini kaybettik malesef 2_1 alıcağımızı düşünüyorum ben. |
şansımız ters gidiyor gayse ye ama bu sefer alıcaz bencede ama gollü bi maç olacağını sanmıyorum tek gol olur gibi |
evet bece de tek golü bi maç olur alırız |
berabere biter |
Alıntı:
|
benim tek korkum zor maçların hepsini kaybettik berabere biticeğini sanmıyorum mutlaka almamız lazım |
denizli maçına bakıcaz birde gsın uefa maçına bağlı asılırsak alırız..ama bu sıralar oynadığımız oyunla zor..gönlümüz kazanmaktan yana.. |
Denizli maçının sonucuna bağlı bence.Eğer denizliyi yenersek gsı yüzde yüz yeneriz.Gsın alabileceği tek sonuç var o da beraberlik.Bence o bile mucize...Ama ilk önce önümüzde denizli deplasmanı var.Onu bi geçelim de gsı bir hafta boyunca konuşuruz zaten... |
İnönüde Liverpool ve Marsilyayı yendik, oyuncular inanırsa febe ve geseyide yeneriz İnanın cocuklar inanın Güzel günler göreceğiz güneşli günler İnönüde cinconconu devireceğiz Şampiyonluk sarkıları söyleyeceğiz |
gs alır o macı |
Türkiye`de Saat: 01:22 . |