![]() |
beşiktaşımız gs maçını alabilirmi beşiktaşımız gs maçını alırsa inşallah alıcak ozaman şampiyonluğun en büyük adayı oluruz fakat zor maçların hepsini kaybettik malesef 2_1 alıcağımızı düşünüyorum ben. |
şansımız ters gidiyor gayse ye ama bu sefer alıcaz bencede ama gollü bi maç olacağını sanmıyorum tek gol olur gibi |
evet bece de tek golü bi maç olur alırız |
berabere biter |
Alıntı:
|
benim tek korkum zor maçların hepsini kaybettik berabere biticeğini sanmıyorum mutlaka almamız lazım |
denizli maçına bakıcaz birde gsın uefa maçına bağlı asılırsak alırız..ama bu sıralar oynadığımız oyunla zor..gönlümüz kazanmaktan yana.. |
Denizli maçının sonucuna bağlı bence.Eğer denizliyi yenersek gsı yüzde yüz yeneriz.Gsın alabileceği tek sonuç var o da beraberlik.Bence o bile mucize...Ama ilk önce önümüzde denizli deplasmanı var.Onu bi geçelim de gsı bir hafta boyunca konuşuruz zaten... |
İnönüde Liverpool ve Marsilyayı yendik, oyuncular inanırsa febe ve geseyide yeneriz İnanın cocuklar inanın Güzel günler göreceğiz güneşli günler İnönüde cinconconu devireceğiz Şampiyonluk sarkıları söyleyeceğiz |
gs alır o macı |
bence bu sefer yeneriz onlardan daha tercübeli futbolcularımız var |
biz tbi alırıs eğr o maça kdr bir aksilik çıkmassan ama bis nolmalde de geçen maçta yeniyoduk ama hakem yüsünden yenildik yane suş takımda deil hakemlerde |
alıcaz omaçı almıycaz diyen kardeşim sana diyorum önce inanmazım lazım 2_1alıcaz |
İnşallah yeneceğiz..Diğer ihtimali düşünmüyorum... |
yenmek yenilmek umrumda degil macin bitis dudugu calidiginda takimim elinden geleni yapti muthis mucadele etti diyebileyim yeter |
biz liverpoolu yendiysek Hakem yardimci olmazsa s.. s.. yenecegiz ulannnn!!!! |
yenmek yenilmek umrumda degil macin bitis dudugu calidiginda takimim elinden geleni yapti muthis mucadele etti diyebileyim yeter haklısın kardeşim çok doğru konuştun |
denizli ve rize maçlarını kazanırsak geyse maçı 2-0 bizim ;) vahap beyaz ahmet çakar şrefsizsin kalatasaray! |
alırız takımın durumu ne olursa olsun o atmosferde beşiktaşımızın galip geleceğini düşünüyorum bence maçı 3-0 alırız . |
yenemessek sampiyonluk hayal olur yenilmemek gibi bir lüksümüz olmaması gerekir futbolcuların canını disine takıp ölümüne oynamaları gerekir .. inş kazanırız kazansakta o taraftar sayesinde olur elimizden geleni herkesin yapması gerekir liverpool macında oldugu gibi .. |
Alıntı:
futbolcular sampiyonluga inansin ona gore hirsla mucadele etsin. |
abartmayın şu gs yi ya yeneriz |
sampiyonluk icin en önemli maclardan bi tanesi ztn .. zaten mart ayı cok önemli toplam 3 derbi var .. gese macını mutlak yenmemiz gerekir eger sampiyonlugu istiyorsak .. tabi futbolumuzda önmli kısır futbol olursa 0-0 1-0 gibi sonuclar riskli hocanın taraftarımızında arkasında olacagını düsünerek baskılı futbol oynatması gerekir .. inş kazanırız ben alıcagımıza inanıyorm ama cok zor mac .. tabi arkadasın da dedigi gibi liverpool macını kazandırdıgımz gibi bu macınıda taraftar olarak kazandırabiliriz .. |
Alıntı:
20.04.1997 Beşiktaş-Galatasaray 1 - 1 21.09.1997 Beşiktaş-Galatasaray 2 - 1 09.05.1999 Beşiktaş-Galatasaray 1 - 1 14.04.2000 Beşiktaş-Galatasaray 1 - 1 21.10.2000 Beşiktaş-Galatasaray 3 - 1 21.10.2001 Beşiktaş-Galatasaray 2 - 2 25.05.2003 Beşiktaş-Galatasaray 1 - 0 31.10.2003 Beşiktaş-Galatasaray 0 - 0 19.09.2004 Beşiktaş-Galatasaray 0 - 0 07.05.2006 Beşiktaş-Galatasaray 1 - 2 154 maç yapılırken, Galatasaray 56, Beşiktaş ise 43 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.BİZİM SAHAMIZDA BİZDEN FAZLA GALİBYTLERİ VAR BENCE ÖNEME ALMAK GEREKİYOR HELE BU SENE FIRTINA GİBİ OYNUYORLAR DİKKATLİ OLMAK GEREKİR |
zor bi maç oluca kesin ama şampiyonluk için oynuycaklarsa almaları şart açıkcası bana 0-0 gibi gelio:S |
Alıntı:
agzından yel alsın kardes |
Bu maçı çok rahat kazanacağmızı düüşünüyorum herkesin merakla beklediği oyunu gs karşısında herkes gorecektir :) |
hayatta berabere bitmezz ilk golü atan kazancak!!!!!!!! |
Bu mac icin bisey söylenmez büyük mac belli olmaz. Su anki götüntüye bakarsak GS genc ve cok pozisyona giren bir takim ayrica golcüleri de cok formda.Delgado ve Tello en önemlisi de Hakem formda!!! olursa niye yenmeyelimki biz Besiktas iz!!! |
Çok zor almamız.! |
ben alacagimiza inaniyorum ama hakem faktörleri ortaya girmesse kesin yeneriz gerci artik gs nin babasi ulusoy yok ....eger sakatlarimizda iglesirse en önemlisi serdar özkan ve serdar kurtulus birde rüstü ve ali tandogan oynammassa yüzde yüz yeneriz... |
almak zorundayız arkadaşlar 2_1 goller holosko nobredenn |
Alıntı:
bence kesinlikle derbilerde agırlıgını koyan delgado,bobo ve ilk yarıda geseye gol atan tello olacaktır .. |
Mekan İstanbul . . . İnönü Bu sefer gerçekten hırslandık bence bu maçı çok rahat bir şekilde beşiktaşımız alıcaktır. çok rahatım bu konuda. bize düşen görev her zamanki gibi yine bjk tribününde yerimizi almak hava şartları neyi gösterirse göstersin bu aralar beşiktaşımızın bizim desteğimize çok ihtiyacı var. . . by Artist çArşı uLann . . . |
bir maçımız bir maçımızı tutmuyorki şöyle sağlıklı yorum yapalım. çok koşan bir takıma karşı oynayacağız , açıkcası işimiz çok zor ama sizinde söylediğiniz gibi bazı futbolcular ağırlığını koyarsa işimiz kolaylaşır. ben holosko nun maçı olacağını temenni ediyorum |
kesinlikle bu maç bizim hiç bir şüphem yok kimsenin de olmasın... |
attığımız kadar yiyoruz,zor maç olucağı kesin tahmn yürtrsem çok iyimser bakmıorum |
önce ezikler hırpalayacak onları sonra biz dinamiti patlatacaz 4 1 alırız nobre hatrick yapacak tabi ertuğrul hocamız birden aşka gelip çıkarmazsa |
bu futbolla gs yi yenemeyiz ama futbol bu insallah yeneriz |
Bu maci alacaz baska yolu yok |
Türkiye`de Saat: 05:51 . |