![]() |
walla sampiyon olacaksak 3 derbiyide kazanacaz yoksa hayal olur |
solda üzülmez sağda tandoğan oynarsa işimiz cok zor arda maymuna cevirir tandoğanı sağda da uğr üzülmezi toz attırır |
valla bu sene ben iddami sezon basinda yapti besiktasi inonude buyuk mac kaybetmez bunu herkez gorecek gs macinda acikcasi fark bekliyorum 3 yada 4 0 kazanacagiz |
gs maçını kaybedersek lig bizim için biter eğer oyuncular bunun bilincinde maça çıkarlarsa kazanırlar zor ama inş alıcaz |
ben bu maça gitmeyi düşünüorum inşallah beni görünce daha ii oynayacaklar ve bu maçıalıcazzz başka yolu yokkk |
yeniliriz bence. fb olsa nese :D |
yeter ki futbolcularda taraftar kadar inansın şampiyonluğa gerisi allahın izniyle gelir...önemli olan inanmak..bunuda öncelikle yerli futbolcular ve kaptanlarımız takıma anlatmak zorunda...sonunda inşallah şampiyon olan beşiktaşımız olacak...herkeze saygılar.. |
Kazanırız abi savunma hata yapmazsa kazanırız zaten kaybedersekde el sallarız şampiyonluğa, aradaki farklar asıl bu maçlarla kapanır kimse cinconlara güvenmesin neticede derbi artı kendi evimizde oynayacağız:ridinghorse: |
beşiktaş korkmadan oynarsa yenemeyeceği takım yok iyi bir kadromuz var ama bazen korkak oynuyoruz ve o zaman o maçı kazanma şansımız kalmıyor yani iş futbolcunun beyninde bitiyor biz bu maçı alıcaz derseler alırlar o kadar |
bn pek ihtimal vermiyorum ertuğrul bütün büyük maçlarda korkak oynatıyo hepsinide kaybetti saten |
bu macı alırız tabiki 2_1:tee: |
bence bu maç denizli maçından sonra belli olur berabere kalabiliriz |
taraftarlar liverpool macındaki gibi ateşli olursa ve takımımız inanırsa bizm inönüde yenemicemiz takım olmaz inş. alırızz tabii ama bol gollü olck gibi |
çok ama çokkk zorr |
bjk=3 -- gs=2 holosko(2), İ.toraman(1) |
iddea ediyorum cinconlara 3 yaparız bu sefer neler yapacak bakalım arda efendi unutmayın bu sefer samiyende değil |
Alıntı:
Eskiden zaten bütün maclar inönüde oynaniyordu deplasman sayilmaz yani!! |
İnanın cocuklar inanın Güzel günler göreceğiz güneşli günler İnönüde cinconconu devireceğiz Şampiyonluk sarkıları söyleyeceğiz |
Alıntı:
BİZ LİVERPOOLU VE MARSİLYAYI YENERKEN HANGİ DOĞRU DÜRÜST AVRUPA TAKIMINI YENMİŞLER FBYİ YENEMEMİŞLER 2 MAÇ TA BİZİ NASIL YENDİKLERİ MALUM TSYİDE SON DAKİKADA YENDİLER BENCE MÜCADELE EDEN OYUN TARZLARI var ama yenilmezlerde değil yenmeleri tek şart gsninbize karşı şansı ve hakemler |
alırz 3-1 |
Almak zorundayız yaa |
valla saibe leverkusene macina baktigim zaman fark bile atariz derim |
taraftar tek yürek olsun cossun futbolcularda cosar hatta fark bile atarızz inş. :) rövanşı alıcz |
Alıntı:
serdar yetişirse eer olablr:D |
Suan 5-0 yeniLiyor Gs.. Bizi yenmeyi rüyalarında görürler :) |
3 diil 5:D:D:D |
Alıntı:
|
Düzelttimm düzelttim :) |
korktuğum başıma gelmes umarım......:D |
yenemessek kesin şampiyoluk gider |
inşallah alırız ama bu fotbolla zor görünüyor |
yenemzsek şampiyonluğa şimdiden veda ederiz gibi geliyor. eğer futbolcularımız bunu dikkate alıp iyi oynarlarsa mutlaka alırız. |
son 2 veya 3 mactaki gibi oynicaklarsa yenilirizz.. |
gs bu aksam 5-1 yenildi. o maci seyrettikden sonra bu soru baya komik geliyor...bize karsi da böyle oynarlarsa aliriz diye düsünüyorum...:-) |
gese maçını alalım almasınada,bu febeye şansımız tutmamaya başladı.Birde adamlar iyice artırdı hızı.Eskisi gibi değiller.Çok iyi kadro kurup muhafaza edemezsek uzun yıllar febenin arkasında hata yapmasını beklemek zorunda kalacağız.Bunu dile getirmek acı verici ama gerçekler böyle. |
gs dün kötü bi yenilgi aldı taraftarına unutturmak için derbiyi kazanmmak isteyeceklerdir ama bizede 3 puan lazım kazanıcağımızı umuyorum |
ben 3-1 yeneriz diyorum insallah delgado iylesir o maca kadar...dün cinconlar rezil oldular carsamba aksamida cok dua ettim sevilya ezikleri beslesin diye ama yamuk volkan hayatinin macini oynadi ...olsun ispanyada beslerler kesin |
feneri farklı yenebilir kasımpaşaya farklı mağlup olabiliriz hiç şaşırmam. |
almamız sart ancak tüm zorluyan rakiplere puanlar werdik benm o yüzden bu mactanda ümdim yok ama tabiki yenede trübünde yerimzii alıcak takımımıza destek wericez herseye ragmen |
Alıntı:
gs hakemin itelemesi ve basının abartmasıyla burda inanın beşiktaşı abartsalar daha kolay maç kazanırız bu iş pisikoljik ne yazıkki gs ve fb bunu iyi kullanıyor rakipleri basın sayesinde maçtan önce yeniyor gs şöyle iyi fb şöyle mükemmel deyince rakip tırsıyor beşiktaş hep kötü korkmayın pisikoljiside bize karşı uygulanıyor |
Türkiye`de Saat: 02:54 . |