![]() |
bence bu sefer yeneriz onlardan daha tercübeli futbolcularımız var |
biz tbi alırıs eğr o maça kdr bir aksilik çıkmassan ama bis nolmalde de geçen maçta yeniyoduk ama hakem yüsünden yenildik yane suş takımda deil hakemlerde |
alıcaz omaçı almıycaz diyen kardeşim sana diyorum önce inanmazım lazım 2_1alıcaz |
İnşallah yeneceğiz..Diğer ihtimali düşünmüyorum... |
yenmek yenilmek umrumda degil macin bitis dudugu calidiginda takimim elinden geleni yapti muthis mucadele etti diyebileyim yeter |
biz liverpoolu yendiysek Hakem yardimci olmazsa s.. s.. yenecegiz ulannnn!!!! |
yenmek yenilmek umrumda degil macin bitis dudugu calidiginda takimim elinden geleni yapti muthis mucadele etti diyebileyim yeter haklısın kardeşim çok doğru konuştun |
denizli ve rize maçlarını kazanırsak geyse maçı 2-0 bizim ;) vahap beyaz ahmet çakar şrefsizsin kalatasaray! |
alırız takımın durumu ne olursa olsun o atmosferde beşiktaşımızın galip geleceğini düşünüyorum bence maçı 3-0 alırız . |
yenemessek sampiyonluk hayal olur yenilmemek gibi bir lüksümüz olmaması gerekir futbolcuların canını disine takıp ölümüne oynamaları gerekir .. inş kazanırız kazansakta o taraftar sayesinde olur elimizden geleni herkesin yapması gerekir liverpool macında oldugu gibi .. |
Türkiye`de Saat: 21:36 . |