![]() |
ben alacagimiza inaniyorum ama hakem faktörleri ortaya girmesse kesin yeneriz gerci artik gs nin babasi ulusoy yok ....eger sakatlarimizda iglesirse en önemlisi serdar özkan ve serdar kurtulus birde rüstü ve ali tandogan oynammassa yüzde yüz yeneriz... |
almak zorundayız arkadaşlar 2_1 goller holosko nobredenn |
Alıntı:
bence kesinlikle derbilerde agırlıgını koyan delgado,bobo ve ilk yarıda geseye gol atan tello olacaktır .. |
Mekan İstanbul . . . İnönü Bu sefer gerçekten hırslandık bence bu maçı çok rahat bir şekilde beşiktaşımız alıcaktır. çok rahatım bu konuda. bize düşen görev her zamanki gibi yine bjk tribününde yerimizi almak hava şartları neyi gösterirse göstersin bu aralar beşiktaşımızın bizim desteğimize çok ihtiyacı var. . . by Artist çArşı uLann . . . |
bir maçımız bir maçımızı tutmuyorki şöyle sağlıklı yorum yapalım. çok koşan bir takıma karşı oynayacağız , açıkcası işimiz çok zor ama sizinde söylediğiniz gibi bazı futbolcular ağırlığını koyarsa işimiz kolaylaşır. ben holosko nun maçı olacağını temenni ediyorum |
kesinlikle bu maç bizim hiç bir şüphem yok kimsenin de olmasın... |
attığımız kadar yiyoruz,zor maç olucağı kesin tahmn yürtrsem çok iyimser bakmıorum |
önce ezikler hırpalayacak onları sonra biz dinamiti patlatacaz 4 1 alırız nobre hatrick yapacak tabi ertuğrul hocamız birden aşka gelip çıkarmazsa |
bu futbolla gs yi yenemeyiz ama futbol bu insallah yeneriz |
Bu maci alacaz baska yolu yok |
Türkiye`de Saat: 11:51 . |