![]() |
inşallah alırız ama bu fotbolla zor görünüyor |
yenemzsek şampiyonluğa şimdiden veda ederiz gibi geliyor. eğer futbolcularımız bunu dikkate alıp iyi oynarlarsa mutlaka alırız. |
son 2 veya 3 mactaki gibi oynicaklarsa yenilirizz.. |
gs bu aksam 5-1 yenildi. o maci seyrettikden sonra bu soru baya komik geliyor...bize karsi da böyle oynarlarsa aliriz diye düsünüyorum...:-) |
gese maçını alalım almasınada,bu febeye şansımız tutmamaya başladı.Birde adamlar iyice artırdı hızı.Eskisi gibi değiller.Çok iyi kadro kurup muhafaza edemezsek uzun yıllar febenin arkasında hata yapmasını beklemek zorunda kalacağız.Bunu dile getirmek acı verici ama gerçekler böyle. |
gs dün kötü bi yenilgi aldı taraftarına unutturmak için derbiyi kazanmmak isteyeceklerdir ama bizede 3 puan lazım kazanıcağımızı umuyorum |
ben 3-1 yeneriz diyorum insallah delgado iylesir o maca kadar...dün cinconlar rezil oldular carsamba aksamida cok dua ettim sevilya ezikleri beslesin diye ama yamuk volkan hayatinin macini oynadi ...olsun ispanyada beslerler kesin |
feneri farklı yenebilir kasımpaşaya farklı mağlup olabiliriz hiç şaşırmam. |
almamız sart ancak tüm zorluyan rakiplere puanlar werdik benm o yüzden bu mactanda ümdim yok ama tabiki yenede trübünde yerimzii alıcak takımımıza destek wericez herseye ragmen |
Alıntı:
gs hakemin itelemesi ve basının abartmasıyla burda inanın beşiktaşı abartsalar daha kolay maç kazanırız bu iş pisikoljik ne yazıkki gs ve fb bunu iyi kullanıyor rakipleri basın sayesinde maçtan önce yeniyor gs şöyle iyi fb şöyle mükemmel deyince rakip tırsıyor beşiktaş hep kötü korkmayın pisikoljiside bize karşı uygulanıyor |
Türkiye`de Saat: 11:59 . |