![]() |
Haftanın en 'Sağlam' fotoğrafı http://besiktasforum.net/forum/./images/news/56471.jpg Haftanın en 'Sağlam' fotoğrafı Haftanın fotoğrafı Beşiktaş maçından yansıyan bir kare oldu... İşte o fotoğraf; http://www.internethaber.com/images/...0219145313.jpgKüçük dağları ben yarattım' uçukluğunda, burunlarından kıl aldırmayanlara inat, Ertuğrul Sağlam'ın, futbolcusu Holosko'nun ayakkabı bağcıklarını bağlamak için eğilmesi, aslında dolgun bir başak olgunluğundaydı... Futbol sahalarında görmeye alışık olmadığımız bu görüntü bazıları için küçük, insanlık için büyük ve Sağlam bir davranıştı!.. |
vay adam gibi adam işte :) |
Adam gibi adam Ertugrul Sağlam bo$una demiyoruz biz burda :) |
vayy bee.. |
bravo ertuğrul hocaya |
evet çok güzel bi kare gerçekten |
Adam gibi adam ertuğrul sağlam |
Helal olsun hocama!!! |
helal olsun... |
cok güzel bir kare bazı eziklerde bunla dalga geciyolar helal olsun saglam........ |
vay be hocama bak çocuklumdan beri severim ertuğrul sağlamı 1 gölünü zati hiç unutmam.. adam gibi adam ölene kadar bjk de kalsın bence kötüde olsa:adore: |
ertuğrul hoca bambaşka.bu fotoyu görünce gazetede beşiktaşlılığım ile bi kez daha guru duydum |
helal olsun Ertuğrul Hoca ma...boşuna demiyoruz ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM... |
Başımıza geldiğinden beri yaptığı tek olumlu ve gurur duyurucu olayı budur ertuğrul Sağlam'ın.! Helal.! |
Adam gibi adam işte:) İyiki varsın hocam, çok güzel günler yaşayacağız seninle inşallah!!! |
besıktasla ıle ılgılı pıreyı deve yapan basın nerdesınız bır yorumda bu davranısa yapsanıza |
Alıntı:
|
seviorum hocam seni seviorum,gerçek Beşiktaşlı bu adam..ADam GİBİ ADAM ERTUĞRULM SAĞLAM öz abim olsa bu kadr sevmem heralde ya |
Adam gibi adam Ertugrul saglam .. Seviyoruz senii ... |
büyüklük Evet Sayın Sağlamın Holoskonun kramponunu bağlaması çok büyük bir büyüklüktür. Tüm teknik drektörlere örnek bir davranış. Futbolcu içinde bir onur vr motivasyondur.Teşekkürler Sağlam demeken başka bir diyeceğimiz yok. |
Helal olsun büyüksün hocam sanada bu yakışır :congrats::congrats::congrats: |
helal olsun.....valla bravo...millet insanlık görsün...... |
holosko baglamasını bilmiyormu aaaa :D:D:D Ertugrul hocam seni çooook seviyorum ama önce bakiyi sonra seni :D |
adam gibi adam adamdaaaaa birazda futboldan anlasan hocam pek gözel olacak |
adam gibi adam ertugrul saglam cok buyuk hoca olacaksin cok adim gibi biliyorum allah yardimcin olsun |
komplexleri olmayan adam gibi adam boşuna demiyoruz |
anlamlı.. |
Adamlığına diyecek birşey yok fakat teknik direktörlüğü beni ciddi ciddi düşündürmeye başladı Hayırlısı olsun... |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
brovo ya ne denilebilir ki herkeze örnek olsun |
Yakışır hocama;) |
Mükemmel bence yaa :D Ben olsam bende bağlardım ayakkabılarını :D |
Hocam büyüksün |
Bu adam başarıyı hakkediyor.İnş mahçup olmaz... |
holosko bile ne yapacağını şaşırdı |
Alıntı: