![]() |
beşiktaşın eski futbolcuları sergen yalçın ilhan mansız oscar cordoba rıza çalımbay takoz recep demiel amokachi carlos zago pascal nouma arkadaşlar peki siz hangi eski futbolcuları biliyorsunuz? http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...7_sergenim.jpghttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:...lhan_Mansz.jpghttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:...1/NOUMA_21.jpg |
şifo mehmet |
ronaldo wardı ali eren wardı ertugrul saglam |
daniel amokachi |
ziya dogan :) aklıma geldikçe yazarım bn :) |
(baba) hakkı yeten guıntı marian mrmiç Oktay Derelioğlu Saffet fevzi ( şimdi fethiyede :D ) |
ahmed hassan alpay ferdinand metin ali feyyaz |
pancu yu unutmayalım lütfenn :) |
murat şahin ibrahim akın burak yılmaz fahri kürşat koray diatta higuaın bunlar yeniler |
AUMAN, MÜNCH,WALSH,Mc DONALD, MİRKELA,KUNTZ,YANKOV,ŞEKERBEGOVİÇ,KOVAÇEVİÇ,PAPRİS SA,KARHAN |
osvaldo nartaldo |
bako recep ulvi gökhan kadir metin şenol mehmet walsh feyyaz ali |
necmi,sabri,varol,mete,adem, münir,kaya,sabahattin,zekeriya ,tuncay,yüksel ahmet,vedat,nazmi,suat k.ahmet,sanlı,yusuf,tezcan,sinan,lütfü,mesut,k.ali ,niko |
noumayı asla unutma be abii |
hangi birini yazıcaz ya :D pascal ilhan sergen zago ....... |
pascal nouma sergen yalçın ilhan mansız yasin sülün yasin yıldız alpay nihat kahveci ertuğrul sağlam rahim münch pancu cordoba kaan dobra okan koç vs.... |
leckov nartallo nihat kahveci |
haa bide super solak mirkela bu adam simdi bizde olsaydi neler olurdu neler |
Zeyer Bako(Kaleci) Fani Madida Les Ferdinand Yankov Kuntz Nouma |
say say bitmez ki söylesem baya biliyorum bayadan tut ohene stavrumdan tut sellamiye kadar gider 100 geçer rahat |
genelde benim hatırladıklarım yazılmış. kaleci Şener vardı yazılmayanlardan aklıma gelen. |
yasin sülün.zago.guıntı.ronaldo.nihat.pascal.ahmed hassan.ahmed dursun.fevzi....... yetişebildiklerim bunlar:D |
ben en çok amaralı özledım |
Kaptan Tayfur yazılmışmıydı acaba? Ahmet Dursun, Auman, Stefan Kuntz, Mustafa . |
les ferdinand, daniel amokachi, cristopher ohen, pacal nouma, münch, nartallo khlestov, jose del solar, marian mrmiç (En Büyük İdolüm), karhan, sellami, mc donald, mirkela,francesco, wilson, carew, letchkov, Kuntz, ronny johnsen, sverrisson, yankov, walsh, stavrum, ronaldo guira.............. daha çok sayarım ama Arasında en önmlileri LES FERDİNAND AMOKACHI OHEN NOUMA KUNTZ MUNCH DEL SOLAR(ONUN GIBI ON LIBERO GELMEDI DAHA) MRMIC ve CAREW |
kalecilerimizden rasim kara , engin ipekoğlu ve nijeryalı şorumlu gol yedikçe gülerdi bende sinir olurdum:D ayrıca Fani madida, bergamalı zeki yazılmayanlardan bazıları |
bako.recep.ulvi.gökhan.kadir.metin.şenol.ş.mehmet. ali feyyaz.sergen.münch.samet.hüsamettin.walsh.wilson. ertuğrul.amokachi.zeyer.k.metin.fatih.zeki.karhan. mrmiç.pascal nouma.osvaldo nartaldo.alpay.oktay. |
mehmet özdilek nihat kahveci sergen yalçın recep çetin ulvi güveneroğlu kadir gökhan keskin alan walsh stefan kuntz marjan mrmiç markus münch |
Del Solar |
Amaral (müslüm) |
İlhan mansız,ahmet dursun , sergen yalçın, mehmet özdilek, takoz recep, gökhan keskin, ulvi, rıza çalımbay, feyyaz uçar, ali özdilek, metin tekin, yasin sülün, oktay derelioğlu, nihat kahveci, izleyemesemde yusuf tunaoğlu... nouma,amokachi,kuntz, letckov,münch, del solar, guinti, madida, karhan, zago, ronaldo, mrmic, bako, ahmed hassan, les ferdinand, yankov, carew... |
maldarasanu ailton youla juanfran rahim mutlu sellami ümit bozkurt shorunmu karhan münc vs. |
nerde feyyazlar metinler aliler.. |
Les ferdinand vardı bide..Queens Park Rangers dan gelmişti. 1 sezon oynamıştı ve fenere tarihi bir gol atmıştı.. |
bayram bektaş büyük ali küçük ali madida kletsov sinan engin :D |
1 bako 2 recep 3 kadir 4 gökhan 5 ulvi 6 zeki 7 feyyaz 8 rıza 9 mehmet 10 ali 11 metin. Hey gidi bu kadro çok güzel işler yaptı. Diğer hatırladıklarım alpay rahim serdar topraktepe sinan oktay nihat carew mrkela madida |
eayt bea |
ohen...tamer...sedar t.... |
82'den 88'e kadar santrafor oynayan golcü BORA. babamda onun ismini bana koymus. :):):) |
saymakla bitiremesin sekerbegowic wardi |
Türkiye`de Saat: 10:11 . |