![]() |
genelde benim hatırladıklarım yazılmış. kaleci Şener vardı yazılmayanlardan aklıma gelen. |
yasin sülün.zago.guıntı.ronaldo.nihat.pascal.ahmed hassan.ahmed dursun.fevzi....... yetişebildiklerim bunlar:D |
ben en çok amaralı özledım |
Kaptan Tayfur yazılmışmıydı acaba? Ahmet Dursun, Auman, Stefan Kuntz, Mustafa . |
les ferdinand, daniel amokachi, cristopher ohen, pacal nouma, münch, nartallo khlestov, jose del solar, marian mrmiç (En Büyük İdolüm), karhan, sellami, mc donald, mirkela,francesco, wilson, carew, letchkov, Kuntz, ronny johnsen, sverrisson, yankov, walsh, stavrum, ronaldo guira.............. daha çok sayarım ama Arasında en önmlileri LES FERDİNAND AMOKACHI OHEN NOUMA KUNTZ MUNCH DEL SOLAR(ONUN GIBI ON LIBERO GELMEDI DAHA) MRMIC ve CAREW |
kalecilerimizden rasim kara , engin ipekoğlu ve nijeryalı şorumlu gol yedikçe gülerdi bende sinir olurdum:D ayrıca Fani madida, bergamalı zeki yazılmayanlardan bazıları |
bako.recep.ulvi.gökhan.kadir.metin.şenol.ş.mehmet. ali feyyaz.sergen.münch.samet.hüsamettin.walsh.wilson. ertuğrul.amokachi.zeyer.k.metin.fatih.zeki.karhan. mrmiç.pascal nouma.osvaldo nartaldo.alpay.oktay. |
mehmet özdilek nihat kahveci sergen yalçın recep çetin ulvi güveneroğlu kadir gökhan keskin alan walsh stefan kuntz marjan mrmiç markus münch |
Del Solar |
Amaral (müslüm) |
Türkiye`de Saat: 10:10 . |