![]() |
Denizli'ye golüm var Denizli'ye golüm var http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...osko2102bb.jpg Ankaraspor maçında gol orucunu bozan Holosko, Denizli karşılaşması öncesi iddialı konuştu. 21.2.2008 Ankaraspor maçında gol orucunu bozarak kendine gelen Fİlip Holosko, Denizli karşılaşması öncesinde iddialı konuştu. Slovak futbolcu, “İnönü’de attığım golden sonra üzerimdeki yük kalktı, stresim bitti. Bu hafta hangi bölgede görev yapacağımı bilmiyorum ancak sahadan 3 puanla ayrılacağımıza eminim. Ben de Denizlispor filelerini havalandıracağım. Şampiyonluk yarışını sonuna kadar sürdürmemiz için kalan maçlardan kayıpsız ayrılmalıyız. Her karşılaşmaya final havasında çıkıyoruz. Kayseri’de yaptığımız hatalar tekrarlanmayacak” diyerek taraftara mesaj gönderdi. Holosko ne yaptı? MAÇ 9 DAKİKA 684 GOL 2 ASİST 3 |
İnşallah.! |
inş... nobre'nin atmasını daha çok istiyorum bu maçta sebepLeri var eLbet. |
3 puanı alalımda...Kim atarsa atsın |
Geçen haftanın ardından bu haftada gol atarsan çok iyi olur.Moralinde yerine gelir hem.Umarım atarsın... |
önemli olan 3 puan..isterlerse eduşş gibi kendi kalelerine atsınlar:D |
at tabi yeğenim, hazır başlamışken durma... bi gol kralı çıkaralım artık... allahın pehlivanı mehmet yıldız bile şakır şakır gol atıyo sen de at... maşallah benim filipis'ime.. |
daha iyisini bekliyoruz |
inşallah holosko güldür bizi aslanım |
inşallah holosku atarsın güveniyoruz sana ... |
Türkiye`de Saat: 06:13 . |