![]() |
beşiktaş gs derbisinde ilk golü kim atar? beşiktaş galatasaray derbisinde ilk golü kim atar?ben golün ilk çeyrekde geleceğini düşünüyorum.gollü bi maç olur.ılk golü nobre atar bence size göre?..... |
bence bobo atıp gol orucunu bozacak inşallah |
gol olacaksa da duran toptan gelir gol oda defans oyunculardan biri gibi gelıyorr |
Bobo veya Toraman |
Ben dünkü maçı seyrettikten sonra bu maçı pek önemsemiyorum.Biz bunları yenecek güçteyiz sanırm asıl sorunu febe çıkaracak. İlk gol tahminim Bobo ya da Tello! |
gs maçına kadar oynayacağımız Denizli ve Rize maçları var. Siz gs den bahsediyorsunuz. konunun ne yeri ne zamanı. bugün Denizli'yi yenemezsek ve rakipler kazanırsa isterseniz inönüde 10 tane atalım gene de değişen bir şey olmaz. gs maçına kadar daha çok var. |
bobo gibi geliyo...ama benim 2 üstümdeki kardeş haklı ondan önce denizli maçına bakalım biz.ç...... |
5s hemizmetin ardından hırslı çıkıcaktır bence maça.ilk gol onlardanda gelebilir |
yaa beşiktaşın yenmesini herşeyden çok isterim de sanki berabere bitcek gbi doğuyor içime |
İlk golü biz yiyeceğimiz için Ümit Karan diyorum.. |
İbrahim üzülmez. |
ilk golü herzmanki gibi biz yeriz hakan şükür atabilir |
holoskoooooo........ |
bence nobre atar |
yada filip hoskooooo |
selam , ilk golü Mathias Delgado atacak İNŞALLAH ayrıca bu macı faklı kazanacagız .... saygılar |
İlk golü biz Yiyelim Ama Kazanalım ! Sonuçta ilk golleri atan maçı kazanmıyor. şaban şükür atsın ilk golü sonra da defalarca goller atıp cinconları susturalım. Lider olmaya ramak kaldı. |
barış özbek |
bence bu defa ilk golü biz atıp farka gitcemiz gibi bir his var ilk golüde baki atarsa ozaman fark olur işte |
nobre olabilir ama ilk golü biz mi atarız acaba bu düşündürür işte |
gol atalımda baki atsın :D:D |
Bobo... olmadı Nobre :D |
ilk golü Taraftar atar gerisini takım atar;) |
arkadaşlar daha öümüzde 2 önemli maç war bunları almadan gs maçını düşünemeyiz ancak ilk golü bobo atar die düşünüorm |
ilk golü bilmiyorum ama holosko atacak diye düşünüyorum |
hobre veya holosko bunlar atamazsa deli ibo atar :D |
baki mercimek atıcak :D |
ilk golü bobo atar asistide oynarsa tello yapar |
bjk den Rüştü Onlardan Orkun bence:D:D:D:D |
delgado gibi geliyo bana... |
ilk golü bis yeris gibi geliyo |
taraftar atar dakka bir gol bir:) |
slm bence nobre atar çünkü galatasarayı görünce bu adama bir şeyler oluyor |
bence nobre atar inş atar çünkü g.s maçını boş geçmiyor |
acelesi yok gs macinin ama tabiki belalilari atacak bobo holosko nobre ben gs macinda fark bekliyorum sahsen |
bobo ilk 11 de oynarsa o gol atar ama ilk 11 de nobre varsa o atar :) |
Biz Atamayacağımıza göre D şıkkı Hiçkimse :D |
Delgadom şov yapacak o maçta:) Bende iyi bir skor bekliyorum...İnşallah yi bir maç olacak bizim için.. |
bence nobre atacaktır ama kimin attığı çokta önemli değil yeterki kazanalım... |
valla bugünkü denizli macindan sonra holoskoyu cok begendim kendine geldi artik korksun rakipler eger kalede rüstü oynarsa ilk golü cincon atar hatta ikinciyide onlar atar ama kalede kendini kaleci sanan rüstü olmassa kesin gol yemeyiz ve farkli kazaniriz gollerde holosko ve delgado atar bence |
Türkiye`de Saat: 01:15 . |