![]() |
Hakan Arıkan bizi Rüştüden Kurtar HAKAN GEL ARTIK GİR ŞU 11 DE KURTAR BİZİ YAKACAK BİZİ HER MAÇ AYNI HATALAR |
rüştü cok kötü yaa hakanı kalede beğenmeyenler şimdi ne dio cok merak ediyorum.. |
Ben hakanın rüştüden farklı olduğunu düşünmüyorum.Bi kere cepheden gelen sutları acayip sektiriyor.Fener maçında yediği golü hatırlatırım her ikiside birbirinden formsuz.Runjenin ikinci yarıdaki performansını arıyorum doğrusu |
Amin.! İnşallah bir gn kurtuluruz Rüştü'den.! Burdan hocamıza da seslenmek istiyorum hiç mi görmüyor bu kalecinin ve İ.Üzülmez + A.Tandoğan'ın hallerini? |
hakkını yemiyelim iyi pozisyonlarda cıkardı ilk yarı bu arada ali tandogan gs macında olmaması lazm ama rize macnda yok diosunz :S |
ya sanki hakan iyi rüstünde aynı hakanda farkları yok |
slm kardeşlerim diyorsunuzki rüştü kötü peki hiç defansı sorguluyormusunuz bu kaleye runyede geçti hakan arıkanda rüştüde cordobayı göz göre göre gönderdiler şimdi ben diyorum biz rüştüye güventiğsek arkasındada durmamız lazım bence |
rüştüye karşı çok ağır konuşmuşsun arkadaş.ne olursa olsun senin o tabiri kullanmaman gerekir bir beşiktaşlı futbolcuya. |
bence de acilen değişiklik gerekiyor,rüştü çok hatalı oynuyor ve çok basit goller yiyor |
ben bastan beri dedim bu ezik rüstü takimi satiyor diye...bu kacinci oldu cocuk yemez o golleri yaaaa bilerek yaptigindan 100% eminim....hem ne isi var eziklerin 3. kalecisinin besiktasin kalesinde... |
hakan şu topları 2 hamlede alma saçmalığında kurtulursa çok iyi olur geleceği için... |
hakan varken rüştü diyordunuz tamam rüştü çok hatalı ama bu defansın arkasına buffon gelse bişey değişmez tandoğan üzülmez gibi bir beklerin vrasa ne yapabilirsin ki ? ayrıca bir kaleci 5 şutun 5 inide mi sektiriri liverpool maçına bakın hakanın yaptıgı hatalra bakın her şutut tokatladı gol oldu yan toopu zaten yok nasri kornerden gol atıyordu oynadıgı her maçta korner den gol yedik hakan bence daha kötü |
ya rüştü ne yaptı macta ben hatasını göremedim adam topu tutuyo üzülmez kalciyi göz göre göre bozuyo hata üzülmezde ve t. direktörümüzde. ali bangır bangır ben atılacam diyor sayın saglam bunu göremiyor. ayrıca 2 0 da bile takımı geriye yaslıyor korkak futbolu bıraksın artık |
hakan sanki rüstüden daha iyi |
yani alinin atılması da Ertuğrul Sağlam a bağlanmış ya helal olsun sonra artniyetli değiliz önyargılı değiliz denir peh... ertuğrul un tek suçu ali tandoğan ı profesyonel futbolcu yerine koymasıdır... hani derler ya hırsızın hiç mi suçu yok aynen öle işte... |
rüştü çok saçmalıo ailemle maç izlioduk daha maç 0-0 ken 2 tane atarız rüştü bitane gol yer son 10 dakka krize gireriz dedim ve çıktı hangi zihniyet rüştüyü oynatmaya devam eder hakan rüştüden daha mi iyi diosunuz ama en azından kaleci hatasından gol yemeyiz çocuk tüm inancıyla oynar rüştüde ya ciddiyet yok yada fenerden bize ajan olarak geldi takımı her maç satıo |
hakanmı :S ALLAH yazdıysa bozsun. |
Hakan kaleye geçerse şampiyonluk gitti demektir.. Ne olursa olsun Rüştü'yle devam etmek gerekir.. |
Rustuyle devam edilmesi taraftariyim fakat rustu de tum defans oyuncularini alip konusmali mac icinde birbirlerini hic takip etmiyorlar 2 haftadir ayni nedenden gol yiyoruz anlasamadigi yabanci olsa tamam diyecem ama kisi de turk tu neden konusmuyolar ki bunlar |
hatırlatırım hakanda çok hata yaptı ama rüştünün ondan bi farkı yok zor pozisyonlarda tecrübesinden dolayı çıkartıyo kolay pozisyonlarda salaklığndan veya defans hatalarından çakıyo...bnce bize iyi bir kaleci lazım :s |
hakan rüştüden bin kat iyidir bunu herzman söyledim ama hakanda kötünün iyisi..oda karşıdan bi şut geldimi tutamıyo topu liverpool maçında 4 golü sırf onun yüzünden yedik dönen toplarda..kaleciden yana sıkıntılyız her yanımız bi tuhaf ya napcaz bilmiorum umarım önümüz sene doğru transfer politikasıyla başlarız lige |
Hakan kaledeyken de biri bizi hakandan kurtarsın diyorduk.Ne çabuk unutunuz yediği saçma sapan golleri.En kritik maçlarda hatalı goller yiyerek bizi zor durumlara sokmuştu.Gs,Fb maçları mesela...Rüştüde bu haftalar hatalı goller yemeye başladı ama bunda defansında çok büyük payı var.Rüştü bırak diye bağırıyor tınlayan yok adamı.Rüştü bir maçlığına kesilebilir kendine gelmesi için ama hakan sürekli kalecimiz olamaz bence.Belki ileriki senelerde bu olabilir...Rize maçında kaleyi hakan koruyabilir ama gs maçında kesinlikle rüştü oynamalı... |
hakandan nefret ediyorum o kadar marsilya gs fb liverpooldaki tarihi hezimet bir futbolcu bu kadarda olmaz ama rüştüde iyi değilportoa bizi yakan oydu ama 8 golden sonra bu adamı görmek istemiyorum kalede paf kalecisini yeğlerim |
liverpool maçından sonra kesin rüştü abinin kaleyi alması gerekiyodu diye düşşünüyoduk...ama artık kesinlikle hakan dan yanayım..fener in artıklarını kullanırsak olcağı bu... |
bencede artık rüştü biraz kulubede olması gerekiyor hakanı değerlendirmek lazım en azından gelecek vaadediyor |
Alıntı:
|
Hakan Beşiktaş için geleceğe yatırımdır.Uzun yıllar Beşiktaşa hizmet verecektir.Bence daima oynatılması gerekenlerden... |
hakanın yaptıklarını ne çabuk unuttunuz ne olursa olsun rüştü rüştüdür! özellikle bu zor dönemlerde hakanla bu iş olmaz |
arkadaşlar hakanın yaptıı birbirinden kötü hataları ne kadr çabuk unuttunuz bikere liverpool hezimetinn baş kahramanıydı hakanın kaleye geçmesindense bobo nun kaleye geçmesini isterm |
rüştü mü baki 2 :( gecen hafta yedıgı 2.golu hatırlayın yıne aynısını yedik.....ve bır dunya da denızlı kacırdı......hakan bence top sektırmesı dısında bır sorunu yok onuda buyuk olcude gelıstırdı......sız dua edın fener macında kalede rustu olmasın.... |
hakan hem gsye hem fbye (semih ve hakan baltanın attığı goller) topu elinden kaçırarak ikram ettiği goller ne olucak 8-0 lık maçı saymıyorum bile hakan futbolcudan bozma bir kaleci daha 2 yıl önce futbol oynarken bir anda kaleci oldu onu transfer etmek büyük hataydı |
hakanı eleştirenler şimdi ne diyiyor acaba |
Alıntı:
|
Rüştü fenerden geldi diye bu kadar eleştiriliyor ama kabul etmek zorunda olduğumuz birşey var bazen hatada yapsa Rüştü Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biridir herkes suçu olmasa bile onu ıslıklarsa olacağı budur fb'de edu mesela normalde çok saçmalayan bir defans değil ama avrupa maçlarında daha önce yaptığı hataların baskısından sürekli aynı şeyi yapıyor. geçen sene runje ıslıklanıyordu gitti kıymete bindi hakan oynadığı zaman hangi maçı çevirdi rüştü kayseride resmen farkı önledi ama bir hata yaptı diye hemen üstüne gidin oda kendini toparlayamasın |
Alıntı:
|
iyi pozisyonlar çıkardı .Ancak yaşı itibariyle refleksleri çok zayıflamış. Bu çok acık. ama 2-3 aftadır çıkardığı o güç pozisyonlarıda hakan yiyordu.. ne yapacağız biz.. |
Alıntı:
|
hakan avrupa maçlarında ii değil di ki oynadığimiz takımlarında kalitesi tartışilmaz o maçlarda rüştü oynasa genede birşey değişeceğini sanmıyorum ama ligde ben hakanı görmek istiyorum |
Alıntı:
|
gs fb maçlarında kaleye hakan geçiceğine nobre geçsin daha iyi |
Türkiye`de Saat: 18:05 . |