![]() |
hakan rüştüden bin kat iyidir bunu herzman söyledim ama hakanda kötünün iyisi..oda karşıdan bi şut geldimi tutamıyo topu liverpool maçında 4 golü sırf onun yüzünden yedik dönen toplarda..kaleciden yana sıkıntılyız her yanımız bi tuhaf ya napcaz bilmiorum umarım önümüz sene doğru transfer politikasıyla başlarız lige |
Hakan kaledeyken de biri bizi hakandan kurtarsın diyorduk.Ne çabuk unutunuz yediği saçma sapan golleri.En kritik maçlarda hatalı goller yiyerek bizi zor durumlara sokmuştu.Gs,Fb maçları mesela...Rüştüde bu haftalar hatalı goller yemeye başladı ama bunda defansında çok büyük payı var.Rüştü bırak diye bağırıyor tınlayan yok adamı.Rüştü bir maçlığına kesilebilir kendine gelmesi için ama hakan sürekli kalecimiz olamaz bence.Belki ileriki senelerde bu olabilir...Rize maçında kaleyi hakan koruyabilir ama gs maçında kesinlikle rüştü oynamalı... |
hakandan nefret ediyorum o kadar marsilya gs fb liverpooldaki tarihi hezimet bir futbolcu bu kadarda olmaz ama rüştüde iyi değilportoa bizi yakan oydu ama 8 golden sonra bu adamı görmek istemiyorum kalede paf kalecisini yeğlerim |
liverpool maçından sonra kesin rüştü abinin kaleyi alması gerekiyodu diye düşşünüyoduk...ama artık kesinlikle hakan dan yanayım..fener in artıklarını kullanırsak olcağı bu... |
bencede artık rüştü biraz kulubede olması gerekiyor hakanı değerlendirmek lazım en azından gelecek vaadediyor |
Alıntı:
|
Hakan Beşiktaş için geleceğe yatırımdır.Uzun yıllar Beşiktaşa hizmet verecektir.Bence daima oynatılması gerekenlerden... |
hakanın yaptıklarını ne çabuk unuttunuz ne olursa olsun rüştü rüştüdür! özellikle bu zor dönemlerde hakanla bu iş olmaz |
arkadaşlar hakanın yaptıı birbirinden kötü hataları ne kadr çabuk unuttunuz bikere liverpool hezimetinn baş kahramanıydı hakanın kaleye geçmesindense bobo nun kaleye geçmesini isterm |
rüştü mü baki 2 :( gecen hafta yedıgı 2.golu hatırlayın yıne aynısını yedik.....ve bır dunya da denızlı kacırdı......hakan bence top sektırmesı dısında bır sorunu yok onuda buyuk olcude gelıstırdı......sız dua edın fener macında kalede rustu olmasın.... |
Türkiye`de Saat: 19:24 . |