![]() |
hakan hem gsye hem fbye (semih ve hakan baltanın attığı goller) topu elinden kaçırarak ikram ettiği goller ne olucak 8-0 lık maçı saymıyorum bile hakan futbolcudan bozma bir kaleci daha 2 yıl önce futbol oynarken bir anda kaleci oldu onu transfer etmek büyük hataydı |
hakanı eleştirenler şimdi ne diyiyor acaba |
Alıntı:
|
Rüştü fenerden geldi diye bu kadar eleştiriliyor ama kabul etmek zorunda olduğumuz birşey var bazen hatada yapsa Rüştü Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biridir herkes suçu olmasa bile onu ıslıklarsa olacağı budur fb'de edu mesela normalde çok saçmalayan bir defans değil ama avrupa maçlarında daha önce yaptığı hataların baskısından sürekli aynı şeyi yapıyor. geçen sene runje ıslıklanıyordu gitti kıymete bindi hakan oynadığı zaman hangi maçı çevirdi rüştü kayseride resmen farkı önledi ama bir hata yaptı diye hemen üstüne gidin oda kendini toparlayamasın |
Alıntı:
|
iyi pozisyonlar çıkardı .Ancak yaşı itibariyle refleksleri çok zayıflamış. Bu çok acık. ama 2-3 aftadır çıkardığı o güç pozisyonlarıda hakan yiyordu.. ne yapacağız biz.. |
Alıntı:
|
hakan avrupa maçlarında ii değil di ki oynadığimiz takımlarında kalitesi tartışilmaz o maçlarda rüştü oynasa genede birşey değişeceğini sanmıyorum ama ligde ben hakanı görmek istiyorum |
Alıntı:
|
gs fb maçlarında kaleye hakan geçiceğine nobre geçsin daha iyi |
Türkiye`de Saat: 19:25 . |