kartalim_ | 23-02-2008 12:30 | Alıntı: eagle_adyghe´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 597854)
paki madem rustu gecsın fener macında da goreyım ben ;) adam ben hala fenerlıyım derken sen ınanıyor musun yurekten mac cıkaracagını....bugune kadarr rustu 3 haftadır yaptıgı hataları hıc yaptı mı ???? hatırlıyormusun sen kendı adamına engel olmaya calıstıgını.....sevmıyoruz ıste gereksız bı adam BESIKTASIN KALECISI DEGİL...tabıkı hakan da degıl ama hakan kac haftadır yedek kendını ıllakı gelıstırmıstır bu surede emınım rustuden dah ıyı olacktır ;) | Abi yapma Allahaşkına.Fenerdeyken ne goller yiyordu rüştü ve bizde dalgamızı geçiyorduk adamlan.Ortasahalardan goller yiyordu ne çabuk unuttuk.Son 3 haftadır yaptığı hataları bize özgümü yapıyor sanki rüştü.Her maç iyi oynayacak diye bir şey yok sadece yaptığı hatalar üst üste gelmeye başladı ama bunda defansımızında çok büyük payı var.Bunuda göz ardı etmemek lazım.Rüştü hata yapabilir,yapacaktır da ama rüştü tartışmasız türkiyenin en iyi kalecisidir.Bu gerçeğide kimse değiştiremedi,değiştiremez...Rüştü kalede olduğu zaman hep bana güven veriyor ama hakan kaledeyken ne zaman hata yapacak diye bekliyorum.Çünkü saatli bomba adam... |