![]() |
Rizespor maçında zaten Hakan oynar , Türkiye kupasında o oynuyor çünkü... ama geyse maçında Rüştü yine kaleye geçer tahminimce , Hakan çok üst düzey bir performans sergilemezse. |
neyse umarım dıledıgınız gıbı olur fener gs maclarından alnımızın akıyla cıkarız....ama en kısa zamanda kalecıye ıhıtıyacımızı var.... |
lig tv nin haberinden bi parça HAKAN, RÜŞTÜ'YE GÖRE DAHA BAŞARILI OLDU Lig mücadelesinde iki kalecisini de kullanan Beşiktaş'ta, genç file bekçisi Hakan Arıkan, Rüştü Reçber'e göre daha başarılı bir performans gösterdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ilk haftalarda fazla forma şansı verdiği, ancak Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında yediği 8 golle gözden düşen Hakan Arıkan, oynadığı 11 lig maçında rakip oyunculara 8 kez gol izni verdi. Beşiktaş'ın sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği tecrübeli kaleci Rüştü ise Hakan'ın yedeğe çekilmesinin ardından daha çok görev almaya başladı. Rüştü, siyah-beyazlı formayla şu ana dek 12 lig maçında kaleye geçerken, bu mücadelelerde kalesinde 15 gol gördü. Siyah-beyazlı takımın kalecilerinden Hakan, 11 maçta 8 gol ile maç başına 0,7 ortalama ile oynarken, Rüştü ise 12 maçta 15 gol sonrası, 1,2 ortalama tutturdu ve gol yeme oranını biraz daha yukarı çekti. Bu arada Rüştü ligin 9. haftada Trabzonspor ile yapılan ve Beşiktaş'ın 3-2 yendiği maçta 79. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Rüştü'nün oyundan atılmasının ardından mücadelenin kalan dakikalarında kalede zorunlu olarak forvet oyuncusu Bobo görev almıştı. |
hakanı iştiyoruzzz |
bence hakan a çok yazık oldu...yedek beklicek bi oyuncu diil.... |
ya bu hakan süper kaleciydi.milli takımdada geçiyodu 8-0 dan sonra resmen sildik adamı sanki başka kaleci olsa yemicekti. |
ya sizleri hic anlamiyorum rüstüyü nasil olurda iyi kaleci dersiniz...siz rüstünün eger eziklerde 3. kalecilige düsmeseydi besiktasa gelecegine inaniyormusunuz...ezikler atti biz kaptik hemde 1. kaleci olarak kaleye koyduk ve hersey ortada cocuk yemez o golleri yemin ediyorum cocuk öyle hata yapmaz bence bilerek yapiyor...hani nerde basin cordobayi karalarken tüm basin hic yapmadigi bir hata yüzünden cordobayi hain ilan ettiler niye kimse rüstüye bisey demiyor cünkü hepsi biliyorduki cordoba cok cok iyi bir kaleciydi ama rüstüde cok salak bir kaleci besiktasta kalsin böylece besiktas basarisiz olsun onlarin niyeti bu zaten..... |
hakan olsaydı bundan daha fazlasını yerdi ve daha hatalı goller yerdi hakan şu anda rüştünün bir eli olamaz cok zaman gerekir ona en azından tecrubesi yeter ki hakanın pek farkı yok daha hatalı golleri var .. |
Alıntı:
|
ne hakani arkadaslar ben hakani kaleci diye saymam bile. gecin bir kalem de. bir kaleci her seferin de topu sektirip de gol yer mi.rustunun ondan bir farki var mi bence yok.ama kotusunun iyisi yine rustudur.gerci gozleri pek gormuyor eskisi gibi ama ne yapalim.onu fenerden alip da bizim kalemize koyan yonetim dusunsun. birsey yazacagim ama ayip olacak simdi banlanmayalim durup dururken. kimseyi de uzmeyelim. |
Türkiye`de Saat: 19:24 . |