![]() |
Körler sağırlar birbirini ağırlar Bir Kaptan dusunuyorum ki; Inonu Stadı'nda gecirdigim 8 yılı boğazıma dizsin. Beni kanserden öte bi hale soksun. Kalp hastası yapsın, tansiyonumu maksimumlara cikarsin. Kendisini tek adım oteye goturmesin, geliştirmesin. Bir kaleci dusunun ki; yillardan beridir 2 mac guzel oynasın, 5 mac yatsın hem de kale icerisinde. 7'sinde neyse 70'inde de ayni olsun. Bile bile lades olsun. Bir sag açık düşünün ki; ne rakipken ne de bizdeyken bir gram isinamayasin. Yarardan cok zarari olsun. O formaya yakismayacak hareketlerde bulunsun. Bir Teknik Direktor dusunun ki; Perşembe'nin gelişini Çarşamba'dan göremeyecek kadar Taç çizgisi kenarında heyecanlı olsun. Son 5 macin hepsinde de son 5 dakikasinda yenik de olsa, berabere de olsa, galip de olsa defans oyuncusu alsin. Bir başkan düşünün ki; bir tane artısı olmasın... Bir taraftar düşünün ki; sabır taşı olsun. Onca olumsuzluga rağmen yılmasın, ümidini kaybetmesin, desteğini hiçbir zaman esirgemesin ama hep de olumsuzlukların hedefi olsun. Allah hepimize sabır versin... Saygılar alıntıdır |
bir yazı düşünün ki bu kadar saçma ve gereksiz olsun... |
Alıntı:
|
ben işin püf noktasını anladım da ön planda olup söz sahibi olanlar sizin mantalitedeler, sonuç da ortada, hala teknik adamdan bahsetmeyin bana... |
Alıntı:
yazıyı tam okursan ön planda teknik adamdan bahsetmiyor .. teknik adamdan bahsetmicez kimden bahsedicez güzel futboldan rakip takımlara gecit vermeyen savunmadan mı ? |
Bir forum düşün ki aynı konular dönüp dolaşıp başka başlıklar altında sunulsun...!!! Bu yazdıklarınla aynı kapıya çıkan diğer topiclerinden de devam edilebilir. Herkesin fikri belli bu konuda. Başlığı değiştiripte farklı şekillerde önümüze sunmanın anlamı yok... |
Alıntı:
|
bak güzel kardeşim; teknik adamdan veya futbolcuların maçlık hatalarından bahsedecekseniz bunun yolu onları sayarak fikir paylaşımı yaparak olmalıdır, hangi siteden olduğuı belli olmayan cilalanmış bir yazıyı paylaşarak değil, yukarıdaki yazının teması nedir biliyor musun?: yönetim, teknik heyet ve o 3 oyuncu hemen gitsin, bu kadar yoğun yaşamayın duygularınızı ya, biraz sakin olun, çok övülen ve "avrupa'nın prensi" diye lanse edilen takımla aranızda sadece 1 puan fark var, üsteik fb kadrosu oturmuş ve hakikaten iyi bir kadro olmasına rağmen, dediğim gibi oyunculaarın veya teknik adamları eleştirme yöntemi bu kadar ağır olmamalı, kişisel fikrini söyleyip geçebilirsin mesela, böyle fiyakalı gibi görünen ama içi boş yazılara gerek yok... |
Kendi açtığın Ertuğrul Hoca konusuna bak istersen. DÜşüncen aynı. Hangi başlık açsan konuşacakların değişmez... |
Alıntı:
alıntı forza ;) .. o 3 oyuncu ve yönetim tabikide hemen gitsin hoca sezon sonuna kadar kalsın tabikide refaha ulasalım .. bunlar agır eleştiri degil zaten gayet normal fikir beyanı .. cok begenilen takım bugun yedek kadroyla cıktı sanırsam izlemedim macı ama normalde cok rahat futbol oynuyorlar bizim zor yendigimiz takımlara 4 5 atıolar |
Alıntı:
o ertugrul hocayla ilgiliydi bir tek ;) |
sezon sonu o da gitsin yani, sen bir sıradan taraftarsın, böyle düşünebilirsin anlayabiliyorum da çok önemli mevkilerde bulunan yönetici ve yazar pozisyonundaki adamlar da aynı mantalitede, ben buna üzülüyorum, ah ah insanın elinde şöyle bir sihirli değnek olsa da spor dünyasının içindeki sizin mantaliteye sahip insanları bir bir yokedebilsek ama işte mümkün olmuyor, çünkü bu ülkede sizin mantaliteniz prim yapıyor... |
Alıntı:
|
tamam güzel kardeşim ne anlatmak istediğimi anlamadıysan daha fazla söze gerek yok... |
yönetim dışında kimsenin gitmesine gerek yok bence kendilerini toplasınlar yeter. ayrıca bi lafta ancak bu kadar güzel olur. Bir başkan düşünün ki; bir tane artısı olmasın... ;) |
bence ali tandoganında basta gitmesi gerek .. cunku ilk defa olmuyor her zmn yaptıgı hareketler ceza aldı diye seviniyorum şahsen .. besiktas formasını giymeyi hakeden bir futbolcu degil ya hakemi yanıltır penaltı yaptırmaya calısır ya küfür eder kırmızı kart görür yada baska birsey vs vs .. ibrahim üzülmez desen iyi bir besiktaslı ama artık öldürdü bizi ya bıraksın jübilesini yapıp sol tarafı bitirdi sayesinde .. |
Bu yazıya yazabileceğim tek bir mesaj geliyor aklima. Bir üye düşünün ki iki adet üyeliği olsun. Birinden attıgı mesaja digerinden ise aynen katılıyorum ve teşekkür ederim gibi mesajlar yazsın. Sonrasında taraftarı oldugunu iddia ettigi takımın oyuncularının ve yöneticilerini elestiren bir yazıyı aynı foruma ekleyebilsin. |
bir forum düsününki carsının resmi sitesinin adını yani forzanın adını imzasına yazdı diye ve besiktas baskanını eleştirdi diye "reklamını yaptıgınız hangi siteyse orda takılın besiktasın baskanına saygı duyun" diyerek üyesine nopost cezası versin .. |
Eleştirmek var eleştirmek var. Bu forumun belli başlı kuralları var. O kurallara uymak icinizden gelmiyorsa yukarıda avatarınızın yanında bulunan çıkış düğmesini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Veya isterseniz tekrar sözde taraftarıyım dediginiz takımın başkanını ağır sözlerle eleştirin ki bu sefer sizi süresiz olarak banlama zevki bana kalsın. Saygılar.. |
Alıntı:
eleştirilerin gayet normal ;) .. kimsenin taraftarlıgını sorgulamak kimseye kalmamıstır .. besiktas baskanını zaten agır bir sekilde eleştiriorm .. büyük bir zevkle yapicagnzdan süphem yok .. düsüncelerim bazı kişileri cok rahatsız ediyorda ondan ... önmli olan besiktasın menfaati oldugu icin sonuna kadar konuscam bana katılan aklı dengi yerinde mantıklı arkadaslarımda var forumda |
Arkadaşlarım dedigin uyelikler de sana mı ait ? |
Alıntı:
yok emin ol var okursan mesajları görürsün .. özelden atılan mesajlarıda atarım istersen |
Konuyu fazla uzatmaya gerek yok. Gerekli uyarılar yapılmıştır. uyup uymamak size kalmış |
Alıntı:
:) .. eywallah .. konu sapmasın |
valla çok güzel yazmışsın ben çok beğendim eline sağlık |
Para olmayınca iyi futblcu olmaz birincisi bu.2. si de şu durumda t.direktör olarak kim gelse 1 adım ileriye gidemeyiz.Ertuğrulun en büyük artısı türk olması.Ybancı gelecekte tanımaya çalışacak ülşlkeyi.Şampiyon olmasakta 5 yıl daha SAĞLAM diyorum... |
Alıntı:
para var sen emin ol mehmet topuza 11mlyn holoskoya 5mlyn + 2 futbolcu ;) .. önce bu futbolculardan arınmak lazım iyi futbol icin .. türk hoca artısı diyorsn 5 yıl daha diyorsn sezon sonuna kadar hatalarından dönmesse dmkki bilgisi azdır |
Ali Tandoğan dışında katılmıyorum. Bi kere ben de yönetimin karşısındaydım ama son ortaya koydukları projelerin karşısına daha iyi projelerle gelebilecek bir yönetim kurulu yoksa bu yönetim kalmalı. Ertuğrul hocamız konusunda da artık uzatmanın bir anlamı yok siz anlamak istemediğiniz için artık biz de anlatmak istemiyoruz. Karşılıklı iletişimimiz artık bi yerde kitlendi. Sürekli açılan konular alakalı alakasız her başlığa aynı şeyi yazmalar ortalığa nefret tohumu ekmekten felaket tellalığından başka iş yapmayan arkadaşlar kendinizi bir de o sabırlı taraftar kitlesinin içine koymaya nası cürret ediyorsunuz anlamış değilim. Her sene bu dönemlerde aynı muhabbetleri biz mi yapıyoruz bu mudur sabır??? Biz sabırlı taraftarlar olarak başarı geldiği gün bunun mutluluğunu bir ayrı yaşayacağız. Ola ki bu takım şampiyon olur bu yönetim de söylenen projeleri gerçekleştirirse bu aklı provokasyon çarklarıyla dönen arkadaşlar hangi bahanenin arkasına saklanacaklar hangi "AMA"lara sığınacaklar çok merak ediyorum... |
Alıntı:
92milyon euro projeler güzel .. 80milyon euro da stad .. babam yarattı dimi bu 92milyon euro borcu .. bu yönetimin durması direk hata ztn ama gitmiyolar napalm .. ewt sabır bizde macta tek bir protesto varmı yok neden sezon sonuna kadar sabrediyorz sivas macında oldu ama yönetim biseyleri bahane ederk susmamızı sagladı biz bu yönetimle 5 yıldır sabrediyorz rahat olun |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beşiktaş Kulübü´nde 3 ayda bir yapılan Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Akaretler´deki kulüp binasında gerçekleştirildi. 16.2.2008 Divan Kurulu Lokali’nde, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz başkanlığında yapılan toplantıya, kulüp yönetim kurulu adına genel sekreter Kenan Öner ile asbaşkanlar Levent Erdoğan, Ertunç Soğancıoğlu ve Behçet Ümitlen katıldı. Yalçın Karadeniz’in açılış konuşmasının ardından söz alan Denetleme Kurulu Başkanı Alper Kuş, siyah-beyazlı kulüpte gelecek hafta sonu yapılacak Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı öncesi divan üyelerine bilgiler verdi. En çok ilgiyi çeken konunun borçlar olduğunu vurgulayan Kuş, "Konsolide edilmiş borç tutarı, 41 milyon 116 bin YTL’si başkan Yıldırım Demirören’e olmak üzere, toplamda 92 milyon YTL civarıdır" dedi. ;) |
ısıtılmış yemek gibi.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ya kardeşim nası protesto yok ya nası yok... ben mi gönderdim del bosque yi rızayı tigana yı sene bitmeden hepsini yolladı senin gibi sabırlı taraftarlar! bu kadar dönem geçti her seferinde hatayı hocaya buldunuz şimdi yönetim demeye başlamayın başından hoca değiştirmekle iş olmayacağını anlasaydınız o zaman. Biz rahatız merak etme çünkü takıma ve ertuğrul hocaya güveniyoruz. Bu teknik kadronun hatalarından ders alıp doğru adımlar atacağını biliyoruz. Böyle olmasından başka şansımız da yok zaten emin olun. Rahat olmayan ve sürekli kriz yaratma meraklısı olanları da artık biliyoruz böyle her sene önüne gelenin kellesini alıp seneye gene aynı muhabbeti yapan insanları çok gördük... ayrıca borç morç demişin de o açıklanan projelerle o borc rahatlıkla kapatılıp en az o borç kadar da kar elde edilir emin ol... eğer bu yönetimin karşısına daha iyi projelerle çıkabilirlerse tabii ki karşı tarafı destekleriz ama şimdilik böyle bir durum olmadığı için yönetimimiz ortaya koyduğu işleri dikkate almaktan başka şansımız yok... |
walla biraz haklı ama yeter artık bu konular konusulmasın takım oyle yada boyle kazanıyor tmm ali tandogan cok kotu rustu zaten felekat ama hocaya laf soylenmez |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardesim öyle yada böyle kazanıyorz doru ama güclü bir takım geldiginde derbi macları geldiginde kazanamıorz işte sorunda burda sampiyonlk bu maclardan geciyor öyle yada böyle kazanmamızın önemi olmuyor .. inş gese macını yenerizde sampiyonluk potasına girerz |
Alıntı:
Ertuğrul hoca sene başı ne dedi de şimdi söyledikleri tutmuyor anlamış değilim. Hücum oynayan takım dedi zaten hücum oynayan bir takımımız var defansımız kötü. Hoca herhangi bir vaatte bulunmadı ki. Zaten 3-4 senedir allak bullak olmuş bir takımın bşaına geçen hoıca da çok iddalı açıklamalar yapmamalı sonra taraftarlar gereksiz hayallere dalıyorlar... Huzur var ruh var dediğin başkanı senin o dediğin sabırlı! taraftarlar yolladı. Serdar bilgili döneminde proje yoktu demek yanlış zaten o kısa süreçte projeden çok klübün mali düzenlemeleriyle uğraştılar bunu da çok iyi yaptılar. Projeye göre mi başkan destekliyorsun dersen evet büyük ölçüde öyle. Ama BJK sevgisine göre diyorsan zaten bu konuda Demirören e laf söylemek son derece yanlış. Adam BJK belki de senden benden çok seviyodur bu konuda sevgisi büyük son maçta ki hareketi de bundan dolayı. Sırf BJK sevgisi bu kadar fazla diye yaptığı refleksif bir hareketten eleştiremem başkanı. Hala borç batağı diyorsun o projelerle o borç kat be kat çıkarılır anlamıyor musun kardeşim. Sözünde durmadı kısmına da belli ölçüde katılıyorum evet bu seneye kadar transferlerde doğru işler yapılmadı taraftarın gazına gelip bazı açıklamalarda bulunuldu son derece amatör ve acemice basının oyunlarınageldiler. Ama son zamanlarda ne başkan ne yöneticiler basına herhangi bir demeçte bulunmuyorlar. Ve bu sene ki transferlerin çoğundaki isabet de transfer yönünden işi öğrenmeye başladıklarının göstergesi. Diatta dışında kötü transferimiz yok. Kiralık gönderdiğimi higuain takımına liberta dorres de tur atlattı. Seneye gelirse belki çok faydalı olabilecek. Yani yönetim bugüne kadar başarısız olsa da sanki kendi işleriyle meşgul olmaya başladıkça doğru adımlar atmaya başladılar gibi geliyor bana. Yani acemilik dönemini atlattılar gibi. O zaman diyorum ki madem bu kadar çilesini çektik bu yönetimin neden işlerini düzgün yapmaya başlamışken şimdi bir şans daha vermiyoruz. He karşısına gerçekten desteklencek bir isim çıkarsa destekleriz ama şu halde bu yönetim hala başta olabilecek en iyisi gibi duruyor... |
ya allah bizim taraftara akil fikir versin birde yazinin sonunda diyorki bir taraftar dusununki sabir tasi olsun ulan ne sabiri ne tasi 48 degisik oyuncu 5 yeni hoca 4 yilda yarisini besiktas taraftarinin baskisi yollamistir bu klupten bunnar hala sabir diyor bana |
Türkiye`de Saat: 17:54 . |