![]() |
Pazar Lideriz... Bu hafta gs yi yenip lider olmak istiyoruz... Liderlik hasreti bitsin artik.... (Zira ezikler berabere kalacak..) inanin cocuklar... bizler inandik... Bekle bizi Inonu... |
inş. lider olucaz |
bu aralar hissettiklerim çıkıyor.. kasımpaşa ve bursa maçları içime doğdu valaha :D şimdidi aynen öle düşünüyordum bu konuya tıklamadan önce biz yenicez fb berabere kalcak gibi bi his var içimde... inş olacak tutuyor hislerim test edildi :D |
insallah |
arkadaşlar icimde bir his yenicez ve lider olcaz buna inaniyorum benim bu konularda dediklerim cıkıyor güvenin yeter liderlik bizim |
İnşallah haftaya ezikler berabere kalır ve bizde geseyi yenerek liderliği bir daha bırakmayacak şekilde alırız.... En sonunda çok Sağlam Geliyoruz!!!! |
ezikler yenerse Lider oLamayız ki. Lider olup olmamak o kadar önemli değil , ama Lider bitirmek önemLi. biz geyseyi yenersek şampiyonluk yarışında onları saf dışı bırakmış oluruz ,, çünkü büyük ihtimalle ezikler cinconu yenecek. bi darbede biz vurunca cincon karışır ve geçmiş olsun deriz... |
Alıntı:
|
Cumartesi mi ???? |
walla bursa ve kasımpaşa hislerim tamıtamına çıktı..fenerin yenceği gibi bi his var içimde ama kafamdan atmaya çalışıyorum,tersine çevirmeye çalışıyorum içimdeki hissi..umarım yanılırım.. |
evet ya nasıl cumartesi oluyor? hafta bugün bu saatte lideriz:D |
pozitif dusunun , istedigimiz olur insallah... :) |
inşlh |
inşallah ... |
galatasarayın moralleri düsük olması ve formsuz olmalarına karsın hemde haftaici febeyle mac yapcakları icin birde bizim moraller biraz daha yüksek oldugumz icin insallah kazanıp lider olucaz hepimizin inancı bu .. inönüye gömücez şikecileri |
Lider olmak önemli değil....Beraberlik te avantajlı bir skor olur..Ancak kazanırsak muhteşem olur..Ben maçı alacağımıza inanıyorum... |
pazar günü iple cekiyorum... tribunleri hayal etmeye basladim bile .... |
o gün tribün mükemmel olmamı ordan cıkamamalılar ! .. ah ah bide alen abi olucaktı varyaaaa |
Rahat olun ne gs inönüden puanla cıkabilir nede fener galip gelebılır biz bu hafta istselerde engellemeye calıssalarda lideriz kimseninşüphesi olmasın Tek Yumruk Tek Yürek . . . |
artik ulusoy gitti beles puanlarda gitti herkes gördü daha ilk haftada iki ulusoy destekli takim puan kaybetti...biz cimbomu yenelimde ezikler ister yensin ister yenilsin cünkü onlarida inönüde cimlere gömecegiz...artik hakemler tarafsiz ve ulusoylari yok |
inşallaH.. |
bu hafta sonu ak korun kara koyun ortaya çıkacak.. fikstür avantajından bahsediliyor ama futbol cetvelde oynanmıyor.. fikstür avantajı derken derbylerin içeride oynanacağından bahsedilip duruldu... ve o gün geldi çattı.. şampiyon olmak istiyorsan çıkıp yeneceksin... camianın şampiyonluğa kenetlendiğinden bahsediliyor.. bu maçta bunu da test etmiş olacağız... gs kötü günler geçiriyor ve bu maç onlar için fırsat ya tamam ya devama çıkacalar... rakibine darbeyi vur 3 puanı koy cebine ve yoluna devam et kartalım... allah yardımcımız olsun |
Gs yi yenersek zaten onları bi bakıma kaosa iteceğiz.Bu yüzden hem 2. liği(belki liderliği) almak adına hemde gs ye darbe vurmak adına bu maçlar çk önemli... |
ınsallah.. |
inşallah hepimizn en çok istediği şey :) |
arkada$lar biletler ne zaman çıkıyor tam olarak lütfen çar$amba diyin:D |
biz cinconu yenersek herşey süper ama bi yenilirsek bu sefer biz tepe taklak oluruz umarım yeneriz |
allah utandırmasın |
INSALLAH DEYIN KURBANLAR yoksa gecen seneye döner, son dakada yitirdik resmen. Hem Hakemlerde nakadar IYI yönetdini GS FB v.s. maclarinda gördük |
Saldir besiktasim oley.... Pazar gunu lider olacagimizi, fenerin berabere kalacagini ilk ben duyurdum... Cunki gonulden inandim... Ve sizin dualariniz ile ve pozitif dusunme ile ilk adimi attik.. Son soz kartallarimizda.... Atin pencelerinizi, cimbomu param parca edin... Cisse, bobo yok... hic onemli deil... Toraman ve Nobre boslugu doldurur... Saldir besiktasim oley.... |
Alıntı:
|
Offf Offf Lid€r biz olmalıyız yaa :) |
Lideriz ULAN!!! |
ARKADAŞLAR PAZAR SAAT:20:45 YENİ LİDER VE DEĞİŞMEZLİDER BİZİZ |
İnşallah |
Alsak sampiyonuz bu sene ! Cocuklar inanin... !!! |
Artık her şey kendi elimizde bu kadar yaklaşmışken ben bu fırsatı kaçırmayı artık aklımın ucundan dahi geçirmiyorum. Haydi Kartallar yarın gece Dolmabahçe`de Beşiktaş`lıların zafer çığlıkları yükselsin. |
İnşallah yaaa |
Nasilki dunya devi liverpool(kesin bu senede final oynar) bile inonude dondu kaldi... cimboma da ayni tarife.. taraftara cok is dusuyor... liverpool maclarindaki tek fark carsiydi... |
Alıntı:
:party: gercekten bravo....:) sezon sonu ne olur soylermisin......:D :D |
Türkiye`de Saat: 20:04 . |