![]() |
inşallaH.. |
bu hafta sonu ak korun kara koyun ortaya çıkacak.. fikstür avantajından bahsediliyor ama futbol cetvelde oynanmıyor.. fikstür avantajı derken derbylerin içeride oynanacağından bahsedilip duruldu... ve o gün geldi çattı.. şampiyon olmak istiyorsan çıkıp yeneceksin... camianın şampiyonluğa kenetlendiğinden bahsediliyor.. bu maçta bunu da test etmiş olacağız... gs kötü günler geçiriyor ve bu maç onlar için fırsat ya tamam ya devama çıkacalar... rakibine darbeyi vur 3 puanı koy cebine ve yoluna devam et kartalım... allah yardımcımız olsun |
Gs yi yenersek zaten onları bi bakıma kaosa iteceğiz.Bu yüzden hem 2. liği(belki liderliği) almak adına hemde gs ye darbe vurmak adına bu maçlar çk önemli... |
ınsallah.. |
inşallah hepimizn en çok istediği şey :) |
arkada$lar biletler ne zaman çıkıyor tam olarak lütfen çar$amba diyin:D |
biz cinconu yenersek herşey süper ama bi yenilirsek bu sefer biz tepe taklak oluruz umarım yeneriz |
allah utandırmasın |
INSALLAH DEYIN KURBANLAR yoksa gecen seneye döner, son dakada yitirdik resmen. Hem Hakemlerde nakadar IYI yönetdini GS FB v.s. maclarinda gördük |
Saldir besiktasim oley.... Pazar gunu lider olacagimizi, fenerin berabere kalacagini ilk ben duyurdum... Cunki gonulden inandim... Ve sizin dualariniz ile ve pozitif dusunme ile ilk adimi attik.. Son soz kartallarimizda.... Atin pencelerinizi, cimbomu param parca edin... Cisse, bobo yok... hic onemli deil... Toraman ve Nobre boslugu doldurur... Saldir besiktasim oley.... |
Türkiye`de Saat: 04:48 . |