![]() |
Holosko çizgiye Beşiktaş'ın Slovak yıldızı Filip Holosko, sakat olan Bobo'nun iyileşmesi durumunda sağ kanatta oynayacak. Beşiktaş'ta kupa maçı öncesinde tam bir kadro karmaşası yaşanıyor. Sakatlığı geçmeyen Brezilyalı Bobo'nun iyileşmesi ve şans bulması durumunda, Nobre ile birlikte ileri ikilide görev yapan Holosko'nun; cezası nedeniyle forma giyemeyecek Ali Tandoğan'ın yerine sağ çizgiye çekileceği belirtildi. Dünkü idmanın son 10 dakikasında ağrıları arttığı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Diçin şut çalışmasında takımını yalnız bırakan Bobo'nun durumunun iyiye gittiği ifade edildi. Brezilyalı forvetin iyileşmemesi durumunda ise Holosko-Nobre ikilisinin ileride görev yapacağı, sağ kanatta ise Mehmet Yozgatlı'nın oynayacağı öğrenildi. |
Farketmez heryerde oynar bu adam bence |
çizgide oynadığı zaman aynı verimi alamayız holoskodan bence. |
bence ortada daha etkilioluyor bakalım ne olucak bide ordfa deneylim umarım çizgiden nobre ve boboya iyi toplar çıkarır |
Oradada Gol atar fark etmez |
nerde oynarsa oynasın onun varlıgı yeter.. |
Çizgiden getirip keseceği toplarla nobreyi iyi besler diye düşünüyorum. ayrıca içeri katedeip cza sahasına çalımlarla iyi giriyor. Patlama yapabilir. |
holosko üstünde duracağımıza tello üstünde yoğunlaşmalıyız.adamlar sağbek oynatacak adam bulamıyo. barussoyu bile denediler. tello ne yapıp ne edip o kulvarı dağıtmalı. ilk tercih olarak beşiktaş oyunu orda oynmalı. bu maçta nobre ve tello ya güveniyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya beşiktaş sezona nasıl başladıysa öyle oynasın konya maçı gibi sağda serdar çizgiye insin soldan tello - ibrahim akın oynuyodu (deli cezalıydı )tello aydın oynasın senin de dediğin gibi çizgiye insek nobrede holsokoda hatta batuhanda çok etkili olur. |
Alıntı:
|
Ben forvet kurgusunu degistirecegini sanmıyorum Ertugrul hoca bence cok adaletli biri bence basının uydurması boboyada macın gidisine gore sans verir diye dusunuyorum |
yok bea holosko forwette ii çizgide oynayamaz..2-3 mac oynadı forwette gol gordu adam yaa oynamasa hic goremez...bunun gıbı akınıda forvette oynaymadk sımdı forvet oynuo ve 1.5 ortalamayla oynuo....holosko forvet bıle bıle koreltmez herhalde onuda hoca....:driver: |
holosko kendini sevdirdi. bu maçtada gol atacağına inanıyorum |
Alıntı:
|
Forvette kesinlikle daha etkili ama Boboyu da klübede bekletemeyiz.Ertuğrul hocayı yine zor bir karar bekliyor |
çizgidede oynar holosko .... |
Bu derbide en kilit oyuncular delgado, tello ve nobre. Delgado gününde olursa asistleriyle veya golleriyle maça damgasını vurur. Ancak daha önemlisi cimbomun sağ tarafı felçli ve tello buradan yapacağı bindirme ve ortalarla nobreye gol veya goller attırabilir. |
Rize maçında bence bobo ilk 11 de başlamalı cimbom maçında hazır olması için ama cimbom maçında ilk 11 de tercih nobre ve holosko olmalı bobo ikinci yarı takviye kuvvet olarak oyuna sokulmalı çünkü daha sakatlıktan yeni çıktı ve tam olarak hazır değil. hazırlanması içinde rize maçı büyük bir şans |
her yerde oynar bence fark etmez |
ya adam tam alıştı bence pek iyi olmas |
Alıntı:
cok dogru bir yaklasim. bir futbolcuya yer acmak icin bütün takim kurgusunu dagitmak cok yanlis. |
holosko bence forvette süper. kanatta oynayacak adama ihtiyacımız varsa neden forvet aldık.adam çapraz koşularda çok iyi. rakibi hırpalıyor. defansı dağıtıyor. bu özellikler boboda yok. özellikle son maçlarda iyice durarak oynamaya başlamıştı bobo. ben olsam boboyu yedek oynatırım. |
bence yaa holosko-nobre yada holosko-bobo ikisilini ilerde oynatmalı adam tam formunu yakaladı gollerini atıo onu yine sag kanata sag kanatada mhmet yozgatlı gelsn işte bnce holosko ilerde daha ii işler yapar bu mac nesede gs macında kesnlikle holoskoyu sag kanata almamalı |
forvette holosko nobre iyi işler yapacak gibi, boboya ısınamadım ben :( |
çizgide oynamamalı bence çünkü istediğimiz performansı yansıtmıyor o mevkide |
yozgatlı oynamasında:D |
holosko altıpasa iyi toplar çıkarabiliyor farketmez bence.. |
yaw adam sadece kupa maçında sağda 9oynayacak |
Bu adamı koya kaleye orada da oynasın... |
bu adam oynar her yerde bence iyi bı transfer oldu kım nederse desin |
bu hafta bakın nasıl gol attı yerinde oynayınca daha çok verim alırız bu adamdan |
ya sag kanat kalmadi kardesim zaten serdar kurtulu ve ozkan olsan besiktas 4 3 3 oynayacak ama bir turlu duzelemediki sunnar biri varsa biri sakatlaniyor biri varsa biri sakatlaniyor nebicim is anlamadim |
Bobonun oynamayacak olması nedeniyle tekrar nobrenin yanında, ileri ikilide oynayabilir holosko.Belki böylesi daha hayırlı olur.Bakalım... |
Türkiye`de Saat: 14:12 . |