![]() |
Yeni stad projesi yalanmı şüphesi haklı.işte kanıt Arkadaşlar başkan demirören mali kongrede hok sport firmasıyla anlaştık proje herşey hazır dedi.zaten bu şirketle aylardır görüştüklerini söyledi.ben bugün hok sport un sitesine girdiğimde bizim stadla ilgili hiçbirşey göremedim.özellikle hayata geçirilecek olan projeler arasında aradım ama yok.isterseniz birde siz bakın.link aşağıda HOK Sport - Projects Portfolio |
|
hoksport.com |
ben başlanıncaya kadar inanmam. |
bnce hiç görüşülmemiş olsa çıkıp böyle bir yalan söylemeye cesaret edemezdi bekleyip görcez |
valla bende göremdim yaa tam bir muamma yaaa |
Alıntı:
|
Eklerler herhalde Beşiktaş başkasını isim vererek yalan söyleyecek hali yok ya.. |
abi adam o kadar ben werdiğim sözün arkasında dururum dedi.Eğer öle bi yalan warsa kendi kendini rezil eder |
şuanda sitede yok ama gösterdikleri slaytlarda şirketin bilgileri yazıyo, bide daha yapın diye anlaşmamışlardır belki sırf projeyi çizdirmişlerdir. çünkü yapılacak stadın maketinide gönderio şirketler |
koskoca besiktas baskani yalanmi söyleyecek! yalan olsaydi, slayt gösterisinde göstermezdi firmanin ismini! belki daha adamlar eklemedi projeyi siteye! |
zaten yapılacak projeler kısmında yer alması mümkün değil, çünkü beşiktaşjk'nin öncelikle hok firmasıyla resmen anlaşmaları ve tüm taahhütleri yerine getirmeleri şart, bunun için de o henüz alınamayan mimarlar odasının onayının da alınması ve stad yapımı için tüm engellerin ortadan kalkması gerekmekte, sonrası zaten formalite... |
akıl var mantık var hiç görüşülmemiş olsa o şirketin ismini telafuz etceklerde şirket ten yalanlama gelmicek.. sacma bence ufak tefek pürüzler vardır ondan konmamıştır |
Rahat bırakında millet işini yapsın. Proje tasarı aşamasında. yani gerekli izinler alınınca hayata geçecek. İnternet internet dolaşıp insanları galyana getirmeye çalışmayın. İzinler alınmamış bir proje taslak olarak da web sitesine konmaz. Madem o kadar meraklısınız araştırma yapmaya o şirket anlaşmadık diye yalanlama yazmış mı web sitesinde bir de ona bakın. Ortada kongrede verilen bir söz var. şayet o söz yerine getirilmezse Yıldırım Demirören i Beşiktaş kulübünden içeri almazlar. Kazım kanat ın dediklerine bakmayın. kazım kanat sadece gündeme gelmeye çalışan birisi. sırf gündeme gelmek için yerel bursa tvsine bağlanıp Beşiktaş şike yaparak Bursayı düşürmüştür diyecek kadar basit birisi. Beşiktaş kulübünün en yetkili ağzı Beşiktaş Kulübü başkanıdır. Söz verilen yer ise Beşiktaş Kongresidir. Eğer bu proje yapılmazsa bedelini çok ağır öderler. panik yapmadan, bekleyin. |
Projeye başlamadan inanmam |
ben inanıyorum çünkü demirörenin tek şansı ama bir yandan gurur duyuyorum biz açıkladık fb de stadının üstünü kapadacağını açıkladı ve bu bana gurur verdi ve çok güldüm bu öncülüktür ve biz açıkladık onlar 3 gün sonra üstünün kapanacağını açıkladı bu bir gururdur ve sonra konuşacaklar ilk biz üstünü kapadık diye sizce.:ciao: |
ben inşaat firmasın da çalışıyorum belediye ihalesi ne baş vurmamız bile prosüdürleri halletmemiz 15 20 günü alıyor bu iş ki uluslar arası artık siz düşünün formalitenin nasıl uzacağını ayrıca çocuk oyuncağı mı bu iş eğer olmazsa cümle aleme rezil oluruz. |
aynen öle ben inanmıyorum ama inşallah olur |
bence stat yaptırcağına futbolcu alsın.18 ay inönüsüz kalmayalım |
bu kadar basit açıklar vericek bir sallama proje olmaz... gerçekleşmeyebilir ama böyle birşey olmasa , açıklama yapılmazdı bu denli. |
Alıntı:
|
Projenin resimlerinde sag üst kösede bi bak istersen hangi şirketin bilgilerinin yer aldıgına |
Daha anlaşmaya yeni varıldığı için böyle bir şey olmuş olabilir hemen suçlamak yalnış.Kongre üyelerinin karşısına çıkıpta böyle yalan atamaz diyorum. Kaldıki uzun süredir yönetimde gündemde olan bir proje bu. Demirören`den her şey beklerim ama bu imkansız. |
Gel hocam gel Başkan'ımızdan inciler gel.. 2010 kalma projesi bu be |
Alıntı:
|
neoluyor ya adam herkes kötülemek icin bir caba harciyor millet |
kendi aralarında şaka amacıyla söylemiş olabilirler ama medyaya da yalan söylicek hali yok bence bu gerçek |
enteresan |
valla inş. stadı yaparlar.. kim yaparsa yapsın önemli değil.. |
Yapılmadan inanmam elbette ama proje yalan olamaz....İmkansız....Herşeye rağmen Demiröreni karalamaya çalışan bir grup olduğu da kesin...Ezikbahçeye dönüyoruz sanki : ( |
ya adamlar ters bi durum olsa çıkar söylerdi heralde sitenin nesine güveniyorsun güncellenip güncellenmediği bile belli değil. Çok merak ediyorsan ara sor bence gerçi bilgi verirlermi bilmem ama sitede açıklama yok die kanıt olmaz... |
su anda bunu tartismak bile cok garip degilmi beyler biz bu hallere nasil duseriz taraftar olarak anlamak mumkun degil |
kazma vuruluncaya kadar bende inanmıyorum beklicez görcez bakalım inşallah dediği olur |
O KADAR da değil dir ya yalan söylemez o kadar da. |
resmi imza daha yokdur cünkü izinler daha alinmamis,resmi olmayan seyi niye sitelerine alsinlar!?! |
bu ulkenın gereklı kurumları ızın vermıs mı anıtlar kurulu bogaz ıcı ımar daha bır suru kurum var.bu ızınler tamamsa olabılır |
Stad yapımına bi başlansın daha sonra inanırız SÖZ :D |
kokusu çıkar yakında... |
zaten koltuğu sallantıda bide böle bi yalan atmaz gibime geliyor.şayet eğer mayıs sonunda o stad yapılmaya başlanmazsa işte o zaman muhalefet demiröreni bitirir.zaten şu sıralar başkanlık adaylığı için tuncay özilhan adı konuşuluyo ki tuncay özilhanın gölgesi bile demiröreni bitirmeye yeter(efes maçında yaptıklarını her ne kadar unutmasakta). |
Alıntı:
katılıyorum... |
Türkiye`de Saat: 01:12 . |