![]() |
Ertuğrul istedi ama devre arası taransferi zor we pahalı olduğu için transfer yapamadı yönetim... |
tamda bu macamı denk geldi yani |
cisse gitti takm çöktu bence rizeye ondan elndık cisse olsydı elenmezdık |
biz BESIKTASIZ beyler uyanin biraz cissede olsa yeneriz olmasada yeneriz sampiyonluk isteyen futbolcu bu macta savunmada hucumda yapacak yok oyle yan gelip yatmak takim nicin olunur nasil olunur herkeze gosterecek cok rahatim fark atacagiz hicbir suphem yok 3 yada 4 0 gibi dusunuyorum gsden gol falan yemeyiz defans hatalari degil butun goller breysel hata be kardesim ertugrul hoca ne yapsin |
Abi o kadar kolay değil işte.Cisse çok önemli bir oyuncu bizim için.Bunu kayseri maçında görmüştük zaten.Top yapamamıştık o gün...Gs maçında oynamayacakmış büyük ihtimal.Bizim için büyük bir eksiklik olacak gerçekten.Ama ne olursa olsun kazanmalıyız bu maçı.Kayseri maçından tek farkı taraftar faktörü oalcak bence.Tarafatara çok güveniyorum,cissenin eksikliğini başka türlü kapatamayız çünkü.Bu bir gerçek... |
bence cift ön libero oynamasi gerekiyor besiktas´in gs ya karsi. mesela tello özkan olabilir. sol acik aydin sag acik holosko. forvet nobre arkasinda delgado. |
cisseye çok üzüldüm şahsen inş iyileşir cisse seni çok seviyoruum EN BÜYÜK KARAKARTAL YENSENDE YENİLSENDE HEP KALBİMDESİN BEŞİKTAŞIM |
YA CİSSE İNŞ İYİLEŞİR ÇOK ÜZÜLDÜM SENİ ÇOK SEVİYORUM CİSSE YENSENİZDE YENİLSENİZDE HEP KALBİMDESİN BEŞİKTAŞIM |
size göre olay bize göre normal nasıl koydu ama kadıköyde koray napalım bi yıldız daha koparıldı yuvadan olsun bu gs yi cissesizde yeneriz.11 cesur yürekle |
yetişir yaa cissesiz beşiktaşı düşünemiyorum..ama bence iyileşir iğneyle felan oynar. |
Türkiye`de Saat: 19:34 . |