![]() |
Cisse gs maçında yok ! Yerine kim oynayacak peki Korayda yok ! Cisse nin pazar günü oynayacağımız galatasaray maçında oynayamayacağı açıklandı.Peki korayı neden sattınız başka önliberomuz yok şimdi bu çok önemli maçta o mevkide kim oynayacak baki mercimek mi ! |
büyük hocamız gider oraya ricoyu koyarsa şaşmam .. rico delgado oynarlar orta saha cöker macta gider .. toramandan libero yapabilir bakıcaz artık |
bravo valla ne dıyım |
Serdar Kurtuluş'un sakatlığı ne durumda acaba? Yetişirse O oynayabilir. |
Ne sakatlıkmış be böyle yere düşen en az 3 hafta ortalrda yoK.! |
allah kahretsin bee böyle şey olurmu beşiktaş gibi bir takımınj alternatifi yokcisse yoqsa yandık biz tarihi farq olabilir.kıçı kırık takımlar bile bize her maçta goller atabiliyoken cissenin yoqluğunda gs ye karşı ne yaparız bilmem.inşallah rezil olacağamız bişi yapmayız.tek temennim bize 8-0 ı unutturacak bir rezillik olmasın. |
gerekirse paf tan adam alsın...şu maçı alsınlarda... |
yuzde bır mılyon toraman oynayacak....bakı ve gordon gobekte alı sag bek...ya da bakı yerıne toraman gobekte rıco DMF |
Alıntı:
|
Insallah Ricardinho oynar, gøbekde ise Toraman, Sifo, Sag A.Tandogan, sol ise (insllah Saglamin kafasina kiretmit duserde paf takimdan Uzulmezin yeri bir genci dener)!! |
Alıntı:
boş birisi antrenör yapıldı. o ortasaha boşaltıldı. sonra dahi teknik direktörümüz çıktı sorun savunmada dedi. gidilip savunma oyuncusu alındı (Böyle bir ortasaha varken savunmada Nesta da olsa, Rio Ferdinand da olsa, John Terry de olsa hatta hepsi bir arada bile forma giyseler o savunma çok hata yapar), gene dahi teknik direktör ortasaha da oynayabilen 2 oyuncuyu gönderip forvet aldırdı. Sonuçta 24 kişilik kadroda 1 tane defansif ortasaha oyuncumuz var o da Cisse. (Serdar Kurtuluş'un asıl yeri sağ bek). gene dahi teknik direktör Cisse 'nin alternatifsiz olduğunu göremedi ayda görmek istemedi. beşiktaş ta oyuncularımız iyi niyetli. Gökhan zan bile sık sık sakatlanmasına rağmen çıkık omuzla mücadele ediyor. Beşiktaş'taki en büyük sorun teknik direktör ertuğrul sağlam... |
Panik yok hoca halleder cinconları ezeceğiz kadro genişliği olmazsa olacağı bu |
Onlardan da eksikler olacak..kupa maçında kırmızı kartlar havada uçuşmuş..fenerde de eksikler var..bu hafta ne yapıp ne edip cinconu yenmeliyiz..lider olabiliriz bu şekilde.. |
ya peki bu arada bobo neden oynamıyo! sakatLığı geçmiş ve yedek kuLübesinde oturuo ama neden macLarda oynamıo!! breziLya miLLi takımına gitcek die mi acabaa... pff.. bu macı aLmaLıyız!!! |
en uygun isim ibrahim toroman.. |
aklın yolu bir.. orda ibrahim toraman oynamali.. cise varken bile yaninda rico degil toraman oynamaliydi.. orda junti-tayfur ikilisi gibi bi ikili bulunmali.. fiziki gücü sıfırın altindaki oyuncularla orta sahada başarı hayal.. ayrıca; üzülmez denen adam ne işe yarar anlamiş değilim.. futbol 2 yönlü bir oyundur.. 1 fizik gücün iyi olacak 2 teknik kapasiten iyi olacak.. peki bu özelliklerden hangisi var üzülmezde? ligin en zayif takimlarina karşı bile ne hallere düştüğümüz ortada iken başaridan nasil bahsedilebilir... |
alt yapıdan biri gelsin... toraman yapamaz o görevi.. |
kim peki? ben alt yapida oynayan oyunculari tanimiyorum bilmiyorum.. eldeki kadroda bu işi yapacak en iyi kişi toraman.. artık bu maçta i üzülme diye birini görmek istemiyorum.. YETTİ ARTIK.... |
tello oynasın tellonun yerindede aydın oynar |
Alıntı:
|
Valla durum çok kritik kayseri maçında cissenin olmadığını öğrenince yenildik demiştim,dünkü maçta cisse sakatlandı tur gitti dedim simdi ise aklıma kötü şeyler geliyor.Hele ki ertuğrul ön liberoya ricoyu koyarsa evlere şenlik bir maç olur.İbrahim toraman o bölgenin yabancısı tamam dayanıklı güçlü markajı mücadelesi iyi ama o bölgede oynayınca ister istemez geriye çekiliyor alanını kaybediyor oyun kuramıyor yani oynar ama tam randıman veremez bence.Gene de kadroya baktığımız zaman serdar kurtuluştan sonra orada oynayacak tek adam diyebiliriz.Ben olsam şu kadroyla cıkardım; kalede rüştü sağbek ali sol bek tello defansın göbeğinde gordon zan(sakatsa baki yada kaş) Orta sahanın sağında serdar özkan solunda aydın ön libero toraman önlerinde delgado forvette form ve güç durumuna göre nobre(bobo)ve yanında holosko |
Çok zor oalcağı kesin ancak birileri oynucak Toraman yada Gordon`dan yanayım. Baki`ye karşıyım kesinlikle oynamamalı Tello bek oynasın Aydın açık oynasın İbrahim Üzülmez`i dahi oynatmam ben bu maçta hoca olsam. |
Çok zor oalcağı kesin ancak birileri oynucak Toraman yada Gordon`dan yanayım. Baki`ye karşıyım kesinlikle oynamamalı Tello bek oynasın Aydın açık oynasın İbrahim Üzülmez`i dahi oynatmam ben bu maçta hoca olsam. |
rico yu oynatır keisn başk adam da yok zaten o da bir şey yapamaz yine sıkıntılı bir maç izliyeceğiz |
Eğer Rico'yu oynatırsak bak baştan söyleyeyim.KESİN YENİLİRİZ.Ya gerçekten inamıyorum.Bu takımın sezon başında 4 tane ön liberosu vardı,şimdi 1 tane bile yok.Suçlular ayağa kalksın |
Alıntı:
|
bence bu maçıda ayakta izlicem.Hiç rahat edemicekmiyiz ya.Ne bu başımıza gelenler |
o bölgede işimiz çok zor.Beşiktaşta yedeği olmayan alternatifsiz 2 oyuncudan biri cisse dieri Tello.Cissenin yerinde baki olamaz.Serdar özkan desek sakaat.Serdar kurtuluş bile gelse çok fazla maç eksiği war.Ancak farklı bir taktik ile oynayabiliriz bence |
büyük ihtimalle toraman oynar...eğer serdar kurtuluşun durumu oynayabiliecek vaziyette ise o oynar... |
yıldırım demirören oynasın. |
--------rüştü------- --toraman-gökhan-schidelfend-bülent(paf)-- --serdar özkan--tello---aydın-- -delgado- -nobre-holosko- |
çok kötü cissenin olmaması çokkkk büyüq kayıp o mevkinin kralı cisse derbide yok yerine adamda yok ne olacak halimis yaaaaa....çökecek miyis ne.? |
Bu kadar kötümser olmayalım..Ertuğrul hoca uygun bir taktik bulur..sonuçta onlarda 11 kişi çıkacak sahaya bizde..Lincoln un kırmızı kart cezalı olması avantaj bence..Çok pres yapıp orta alanda çok koşmalı takım..Bu defansla işimiz çok zor ama hayırlısı.. |
inş cisse nin yerine rico paşayı oynatma gbi bi hata yapıp yenilmeyiz |
ibrahim toramanı oynatır büyük bi ihtimalle veya gardonu |
bence ğaf takımından koray şanlıyı koysunlar cok iyi bi oyuncu ama kaldırabilirmi bilmiyorum.. |
Cissenin yokluğunda ortasahayı beşlerim ben olsam.Tello-Rico ikilisi ortada,Sağda Holosko,Solda Aydın,İlerinin bi arkası Delgado ileridede Bobo veya Nobre...Ama ertuğlul hocanın aydını sahaya süreceğini sanmıyorum böyle bir maçta.Nasıl bir taktik anlayışıyla çıkacağını merakla bekliyorum.Cissesiz hiçbir maçı kazanacağımıza inanmıyorum demiştim kayseri maçından sonra ama bu maç başka maç.Taraftar bu maçın skorunu tayin edebilir bence.Onlar 11 kişiyse unutmayalımki biz 12 kişiyiz.Cisse önemli bir eksik umarım ertuğlul hoca bir çare bulur da fazla zorluk yaşamayız bu konuda...Toramandan ön libero falan yaratacağınıda sanmıyorum ayrıca.Telloyu oraya,aydını sola koyar daha mantıklı... |
Alıntı:
|
koray hala sakat ama anlayan yok ki |
gelde cik isin icinden tello desen, defans yonu pek iyi degil bence en iyi alternatif ibrahim toromandir |
Türkiye`de Saat: 23:43 . |