shawnodese | 28-02-2008 08:57 | Alıntı: braveheart1903´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 602168)
ağzından yel alsın arkadaşım tamam haklısın cissenin alternatifsiz oluşu bi yönetim hatasıdır ama liverpool maçını falan karıştırma lütfen takım şampiyonluğa oynuyo ve ne olursa olsun bize onları desteklemek düşer.ayrıca galatasarayıda liverpoolla kıyaslama bugün eziklerle yaptıkları maçta ilk yarı iyiydiler ama 2. yarı rakip 10kişi kalmasına rağmen vasat bi oyun oynadılar.ben gs maçlarını takip ettiğim kadarıyla ilk yarı baskılı oynadılları maçlarda takım olarak 2. yarı yoruluyorlar ve ister istemez 45 dklık bi durgunluk gözleniyor.gs maçında futbolcular kondisyonlarını ekonomik kullanır ve sabırlı olurlarsa gs yeneceğimize inanıyorum.her kim oynarsa oynasın tek dileğimiz yüreklerini ortaya koyup üzerlerindeki şanlı formanın hakkını versinler. | Cisse'nin alternatifsiz olması yönetim değil teknik kadro hatasıdır. Tigana zamanında az gol yiyen ve kolay kolay pozisyon hataları yapmayan bir defansımız vardı. Çünkü ortasahamız toplara iyi baıyordu. Sonra ne oldu.
boş birisi antrenör yapıldı. o ortasaha boşaltıldı. sonra dahi teknik direktörümüz çıktı sorun savunmada dedi.
gidilip savunma oyuncusu alındı (Böyle bir ortasaha varken savunmada Nesta da olsa, Rio Ferdinand da olsa, John Terry de olsa hatta hepsi bir arada bile forma giyseler o savunma çok hata yapar), gene dahi teknik direktör ortasaha da oynayabilen 2 oyuncuyu gönderip forvet aldırdı.
Sonuçta 24 kişilik kadroda 1 tane defansif ortasaha oyuncumuz var o da Cisse. (Serdar Kurtuluş'un asıl yeri sağ bek). gene dahi teknik direktör Cisse 'nin alternatifsiz olduğunu göremedi ayda görmek istemedi.
beşiktaş ta oyuncularımız iyi niyetli. Gökhan zan bile sık sık sakatlanmasına rağmen çıkık omuzla mücadele ediyor. Beşiktaş'taki en büyük sorun teknik direktör ertuğrul sağlam... |