![]() |
Valla durum çok kritik kayseri maçında cissenin olmadığını öğrenince yenildik demiştim,dünkü maçta cisse sakatlandı tur gitti dedim simdi ise aklıma kötü şeyler geliyor.Hele ki ertuğrul ön liberoya ricoyu koyarsa evlere şenlik bir maç olur.İbrahim toraman o bölgenin yabancısı tamam dayanıklı güçlü markajı mücadelesi iyi ama o bölgede oynayınca ister istemez geriye çekiliyor alanını kaybediyor oyun kuramıyor yani oynar ama tam randıman veremez bence.Gene de kadroya baktığımız zaman serdar kurtuluştan sonra orada oynayacak tek adam diyebiliriz.Ben olsam şu kadroyla cıkardım; kalede rüştü sağbek ali sol bek tello defansın göbeğinde gordon zan(sakatsa baki yada kaş) Orta sahanın sağında serdar özkan solunda aydın ön libero toraman önlerinde delgado forvette form ve güç durumuna göre nobre(bobo)ve yanında holosko |
Çok zor oalcağı kesin ancak birileri oynucak Toraman yada Gordon`dan yanayım. Baki`ye karşıyım kesinlikle oynamamalı Tello bek oynasın Aydın açık oynasın İbrahim Üzülmez`i dahi oynatmam ben bu maçta hoca olsam. |
Çok zor oalcağı kesin ancak birileri oynucak Toraman yada Gordon`dan yanayım. Baki`ye karşıyım kesinlikle oynamamalı Tello bek oynasın Aydın açık oynasın İbrahim Üzülmez`i dahi oynatmam ben bu maçta hoca olsam. |
rico yu oynatır keisn başk adam da yok zaten o da bir şey yapamaz yine sıkıntılı bir maç izliyeceğiz |
Eğer Rico'yu oynatırsak bak baştan söyleyeyim.KESİN YENİLİRİZ.Ya gerçekten inamıyorum.Bu takımın sezon başında 4 tane ön liberosu vardı,şimdi 1 tane bile yok.Suçlular ayağa kalksın |
Alıntı:
|
bence bu maçıda ayakta izlicem.Hiç rahat edemicekmiyiz ya.Ne bu başımıza gelenler |
o bölgede işimiz çok zor.Beşiktaşta yedeği olmayan alternatifsiz 2 oyuncudan biri cisse dieri Tello.Cissenin yerinde baki olamaz.Serdar özkan desek sakaat.Serdar kurtuluş bile gelse çok fazla maç eksiği war.Ancak farklı bir taktik ile oynayabiliriz bence |
büyük ihtimalle toraman oynar...eğer serdar kurtuluşun durumu oynayabiliecek vaziyette ise o oynar... |
yıldırım demirören oynasın. |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |