![]() |
--------rüştü------- --toraman-gökhan-schidelfend-bülent(paf)-- --serdar özkan--tello---aydın-- -delgado- -nobre-holosko- |
çok kötü cissenin olmaması çokkkk büyüq kayıp o mevkinin kralı cisse derbide yok yerine adamda yok ne olacak halimis yaaaaa....çökecek miyis ne.? |
Bu kadar kötümser olmayalım..Ertuğrul hoca uygun bir taktik bulur..sonuçta onlarda 11 kişi çıkacak sahaya bizde..Lincoln un kırmızı kart cezalı olması avantaj bence..Çok pres yapıp orta alanda çok koşmalı takım..Bu defansla işimiz çok zor ama hayırlısı.. |
inş cisse nin yerine rico paşayı oynatma gbi bi hata yapıp yenilmeyiz |
ibrahim toramanı oynatır büyük bi ihtimalle veya gardonu |
bence ğaf takımından koray şanlıyı koysunlar cok iyi bi oyuncu ama kaldırabilirmi bilmiyorum.. |
Cissenin yokluğunda ortasahayı beşlerim ben olsam.Tello-Rico ikilisi ortada,Sağda Holosko,Solda Aydın,İlerinin bi arkası Delgado ileridede Bobo veya Nobre...Ama ertuğlul hocanın aydını sahaya süreceğini sanmıyorum böyle bir maçta.Nasıl bir taktik anlayışıyla çıkacağını merakla bekliyorum.Cissesiz hiçbir maçı kazanacağımıza inanmıyorum demiştim kayseri maçından sonra ama bu maç başka maç.Taraftar bu maçın skorunu tayin edebilir bence.Onlar 11 kişiyse unutmayalımki biz 12 kişiyiz.Cisse önemli bir eksik umarım ertuğlul hoca bir çare bulur da fazla zorluk yaşamayız bu konuda...Toramandan ön libero falan yaratacağınıda sanmıyorum ayrıca.Telloyu oraya,aydını sola koyar daha mantıklı... |
Alıntı:
|
koray hala sakat ama anlayan yok ki |
gelde cik isin icinden tello desen, defans yonu pek iyi degil bence en iyi alternatif ibrahim toromandir |
Türkiye`de Saat: 12:38 . |