![]() |
----------rüştü-------------- kaş----zan--------gordon-----tello ---------toraman----------------- ali t.---------delgado---------aydın --------holosko------nobre---------- |
kım nerde oynarsa oynasın ama gıydıklerı formanın hakkını versınler. |
Alıntı:
|
rüştü toraman gordon zan üzülmez tandoğan tello aydın delgado holosko nobre |
Alıntı:
kesin göbeğe ricoyu koyar yine adamı deli eder.. |
-------------------Rüstü-------------------------- -----I.Kas--Gökhan-------Gordon----ibrahim------- ------Ali-----------I.Toraman---------Tello------- -------------------Ricardinho--------------------- -----------------------------Delgado------------- ------------------Holosko------------------------- |
bence tek sorun ön liberoda ve ordada oynatabilirlerse sardar özkan oda olmazsa toraman derim |
Holosko garanti oynaması gerekiyo bence nobreyle beraber.Defansta zaten seçenek çok.Orta sahanın oretasında toraman ve rico derimm... |
-------------rüştü------------- --i.toraman--gordon(baki)--gökhan zan(i.kaş)---i.üzülmez delgado--ricardinho--aydın--tello ---------nobre-------holosko---------- |
tellonun asıl görevi sol bek yanı savunmadır o yuzden ben olsam şöyle kadro kurardım rüştü toraman zan gordon üzülmez --------tello---------- ali-----delgado----aydın -----nobre---holosko---- sakatlık sorunu olmasa da şu kadroyu sürerdim -------rüştü----------- s.kurtuluş gordon tello--- ---------cisse---------- serdar---delgado---aydın -------holosko---------- -----bobo------nobre---- üçlü defans önlerine sarkık cisse yani 4 gibi..10 numara delgado yani tam top dağıtıcı ortanın ortası..önünede sağ sola deplase olabilen holsko..önlerine de 2 forvet..sol ve sağ açığa dinamo gençler ve özellikle aydına hastayım..arkasına da tello..zaten tello sol bek oyuncusuudr.. |
Türkiye`de Saat: 02:31 . |