![]() |
beşiktaş gs maçına hangi futbolcu damgasını vurur bence tello ile delgado gününde olursa tamamdır alırız delgado damgasını vurur bunuda bir yere not edin alıcaz bu maçı adım gibi eminim 2_1 |
holosko ve nobre |
Kilit oyuncular Tello Delgado Nobre Holoso bunlar gol ayaklarımız ben bu maçta gol atma sıkıntısı yaşıyacağımızı zannetmiyorum. Delgado ve Tello günün de olursa hücum attındaki çok güçlü oluruz. Ancak tek korkum defans zaafiyetleri,kaleci hataları yani orta sahanın gerisi bence Beşiktaş`ın kaderini orta sahanın gerisi belirleyecek. |
Cissenin yerine oynayacak kişi maça damgasını vurur.Kötü bir performans sergilerse biteriz,hatasız oynarsa kralız... |
Delgadonun çok iyi olduğunu olabilceğini düşünüyorum.Ama tabi Nobre ve holoskoda göz ardı edilemez.Tellonunda hakkını yemiim :D |
bnce rüştü:) |
nobre |
1- Tello 2- Holosko 3- Nobre özellikle ben bu üçlüden çok şey bekliyorum |
delgado ve holosko |
gesenin sahadki 12. kişisi yani hakem!!!!!!!!:D:D |
Alıntı:
herkes bir diğerinin hatasını kapatmaya çalışmalı iyi pres çabuk futbol ayağa isabetli pas ve en önemli unsurlardan biride sinirlerimize hakim olmalıyız (gs liler kart görmemiz için ellerinden geleni yapacaklar) |
bence de tello ve delgado gibi geliyor ama bakalım her yonden damga vurcaz insallah |
1..MERT NOBRE 2....TELLO 3....DELGADO |
Alıntı:
|
delgado ve bobo bence:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Delgado - Nobre - HoLosko - TeLLo Ve in$. defansdada iyii isLer yapariz |
Eksi olarak Rüştü Artı değer olarak Tello ve Holosko dan bişiler bekliyorum ben :) |
İnşallah maça bizim defans oyuncuları damga vurmaz :):) DELGADO maçın adamı olur . |
Holosko ve Tello |
tabıkıde holosko nobra :D |
bence bu maçı beşiktaşımız 3-1 alır!ama eğer sağ kanattan atak geliştirirsek,daha da farklı ve güzel bir skor yakalayabiliriz.bence nobre,holosko ve bobo büyük şans verir bize.:D:o |
Mert Holosqo Delgadoo |
Delgado.... |
bence hiç bi futbolcu damga wurmaz hakemin kartları maça gene damga vurur |
ben bu maçta delgadonun öne çıkacağını we maçı bize kazandırcağını düşünüorm yenelimde nası olursa olsun |
bence maca damgasini ilk etapta delgado holoskoya cikartacagi paslarla vurur eger galatasarayin rakip alandaki pres oyunundan yararlanabilir ve holoskoya uzun toplarla iyi toplar cikartirsak bu macin delgado 1 holosko 2 tello 3. yildizi olur ben hocamin yerinde olsam bu macta orta sahaya cissenin yerine nobreyi koyarim nobrede bu maca damga vuracaklar arasindadir ama nedense cok rahat kazanacagimizi dusunuyorum |
hakem:D:D |
Delgado güzel asist yapar ve holosko ve digerleri degerlendircekler |
holosko |
kesinlikle delgado ;) |
Nobre... |
Holosko, Tello,Delgado ve Nobre o zaten gs sever |
aynen.. |
Alıntı:
|
tello ,delgado,nobre, ve holosko bu oyuncular gününde olursa kazanırız.. |
KARAKARTALIM HİÇ BİR ŞÜPHEM YOK SEN BU MAÇI SEZON SONU DA KUPAYI ALACAKSIN .....MAÇ 3-1 BİZMDİR....NOBRE DELGADO TELLO |
SULUSOY ZAMANINDA GASPEDİLEN PUANLARIMIZ GASPEDİLMESEYDİ ŞUAN 6 PUAN ÖNEYDİK BU MAÇ BİZİMDİR.3-1 MAÇI ALLAH KISMET EDERSE ALACAĞIZ..TELLO - NOBRE - DELGADO GOLLERİ ATABİLİR.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:00 . |