![]() |
Çarşı alkole de karşı http://www.besiktasforum.net/forum/....news/34820.jpg Çarşı alkole de karşı Beşiktaş’ın efsanevi taraftar grubu Çarşı kendi bünyesinde büyük radikal değişimlere gidiyor. ‘Şarabı da içeriz, esrarı da çekeriz…’ diye başlayan sloganlarıyla Çarşı profilini belirlemiş taraftar, görünen o ki bu imajından eskisi kadar hoşnut değil. Çünkü geçtiğimiz aylarda maç öncesi Beşiktaş çarşısında alkol aldıkları ve rahatsızlık verdikleri için çarşının esnafı tarafından halka şikayet edilmişlerdi. Ve maç sırasında alkol almış taraftarın coşkulu tavırlarının sınırlandırılamaması da Çarşı’nın profilini iyice zedeliyordu. İşte Çarşı süregelen bu olumsuzlukları durdurmak amacıyla radikal kararlar almaya başladı. Bu yüzden de bugünlerde,Çarşı grubu, resmi sitesinde de belirttiği gibi yepyeni bir sloganla ortaya çıkıyor. ‘Maç günü alkole hayır!’ diyen grup, Beşiktaş-Galatasaray maçının resmi içeceği olarak da çayı gösteriyor. Çok açık ki Çarşı grubu gibi bir taraftar kitlesi için böyle bir karar bir hayli şaşırtıcı. Gündemdeki alkol yasakları rüzgarı onları da etkilemiş mi bilinmez ama, kuşkusuz ki Çarşı grubu alkole karşı bu tavrı ile takdiri hakediyor. |
|
carsi artik mac öncesi kazanda toplanip alkol icmeyecek mi?:biggrin: |
yorum yoq.ama alkolliyken daha iyi ses çıkabilir kendilerini tamamen kaptırdıklarından. |
bizler gene şarabida içeriz esrarida çekeriz felsefesindeyiz ama alkol çok alindiğinda takimimiza yeteri kadar destek olamiyoruz yeteri kadar aklimiz yerinde olmuyor biz bunun için o gün resmi içeceğimiz çay olarak belirledik ben bu slogandan bunu anladim. Alkol almak marifet olmadığı gibi içen adamada niye içiyorsun diye kimse bişey diyemez. Vatan gazetesi bi ironi yaparak önceki tutumumuzu eleştrimiş ve çArşı ile uğraşmaya başlamıştır. SİZİN ÇAPINIZ ÇARŞI`NIN TIRNAĞIYLA UĞRAŞAMAZ.!!!! |
icmeyeceklerini sanmiyorum..kazanda toplanip yine icerler:burnout: bu alemde iki büyük var biri Besiktas digeri 70´lik Raki |
nolamassssssssssss |
Alıntı:
|
çarşı her yerde çarşılığımnı gösrerior valla bnce çok doru bi karar..;) |
yha küfür mü ediosunuz yha :D AlkoLik HareKat En-GeL-Le-Ne-Mez !!! :D |
'‘Maç günü alkole hayır!’ diyen grup, Beşiktaş-Galatasaray maçının resmi içeceği olarak da çayı gösteriyor.'' Maça gidecek besiktasforum sakinleri duyurulur...:):) |
Bence iyi olur.Dinç bir şekilde takımımıza destek werebiliriz bu sayede.Maçtan sora kim naparsa yapsınn :D |
Çay içeni banlarım uLan :D |
tuttum bu kampanya yı ama çaylar kaçak olsun çaykur olmasın malum çaykurun çayı acı oluyor. :D |
Alıntı:
konu başlığını görünce aklıma gelen ilk cümle :D İki büyük vardır Beşiktaş ve 70' lik Rakı. :D |
ya bırakın bu işleri kazanın yanında içmessen tadı çıkmıyorki maçın |
yha küfür mü ediosunuz yha :biggrin:Çay içeni banlarım uLan :biggrin: OnuR harikasın ya=)))) |
Alıntı:
|
ne radikal değişikliği be kardeşim. bilmeden haber yapıyor dangalaklar... çArşı alkole değil , maçtan önce içiLmesine karşı! |
çok doğru bir uygulama olur bazı taraftarlar alkol aldıklarında yoldan geçen bayanlara taciz edildiğini ben foruma konu olarak vermiştim . . . tamamen içilmesin demiyoruz fakat : http://img516.imageshack.us/img516/2473/s6000131bl5.jpg BURASI KAZAN :) SİZCE DE AZALTILMASI GEREKİLMEZ Mİ ? :) |
süper bi karar:D:D |
bu alemde kola-fanta içilmez, alkolik hareket engellenemez!:D |
Carsı içmezse okadar ses nereden cıkacak yaw bu dusunun :D |
carsi en dogru karari vermis alkol almak problem degil adam gibi ictikten sonra problem yok yeterki duracagin yeri bil arkadaslar kufur olmamali olay olmamali derbilerin hepsi bu ayin icinde lutfen buna ozen gosterelim yeter |
carsi bu karari aldiginda galiba biraz fazla kacirmisti alkolu.carsinin alkole karsi olmasi ancak alkolluyken alinabilecek bir karar :) ibrahim kaptanimizi izleyip de kendini alkole vurmayacak delikanli var mi aranizda. |
tadında ıcsınler barı yerlerde cok surunen oluyor kapalıda bı de okafayla yan baktın duz baktın dıye bırbırlerıne gırıyorlar |
Bravo Çarşı’ya Bravo Çarşı’ya http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaRes...17_mf1802.Jpeg Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Galatasaray maçı öncesinde güzel bir çalışmaya imzasını attı. Grubun internet sitesi “www.forzabesiktas.com”un başlangıç sayfasına alkol karşıtı bir slogan yerleştiren siyah-beyazlılar takdir topladı. |
ee artık boyle başlıkları bizde yapmamız lazım bence ;);) |
bu alemde kola-fanta içilmez, alkolik hareket engellenemez! |
Alıntı:
|
kafalar bi dünya olmadıktan sonra o maça gidilmez ki insan alkol alınca şaha kalkan at gibi oluyor |
içen insan sesini gizliyemez bu durumda el verdigince fazla ses cıkıyor ve desibel rekoru kırıyoruz yalan mı ? |
Alıntı:
:):):) |
BESIKTAS´IN DEMIRÖREN IN YANINDA EN BÜYÜK BELASI CARSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
[quote=lepido;604499]şu forumda bugüne kadar gördüğüm en objektif ve gerçekçi yorum, aynı fikirleri paylaştığım kişileri görmek güzel, bu uyarıyı bari çarşı denilen oluşum yapmasın ya, yıllardır içerek çekerek geldiği maçlarda beşiktaş'ın taraftar profilini diplere düşürdüler, şimdi söylediklerine bakın, kendi adamlarınıza yapın siz o uyarıyı, aklı başında kişiler maç günü o dediğinize zaten karşı, bir de çarşı kendine karşı olsa...[/quote Kesinlikle katılyorum Sorunu cok uzaklarda armaya gerek yok hersey ortada |
duymamış olayım :D:D:D |
Alıntı:
sen ne diyosun ya kimmiş bela? |
Alıntı:
|
vallah herkesin kendi bilecegi birsey. alkol icer veya icmez. ama benim gördügüm kadariyla belirtilen grupta öyle insanlar var ki asil meraklari futbol degil samata. takim´in nasil oynadigi veya oyunun nasil gittigi umurunda bile degil. gelmis stad´a stres atiyor. kafayi da cekmis. orada bagirip cagiriyor. bu tipleme herkes icin gecerli degil ama bunlara ben kendi gözlerimle sahit oldum. doksan dakika boyunca belki 5 dk. bile sahaya bakmiyanlar gördüm. |
Türkiye`de Saat: 23:06 . |