![]() |
Çarşı Gs Maçında Şova Hazırlanıyor!!!( Herkes Beyaz Giyinsin ) Taraftar şova hazırlanıyor Beşiktaş'ta Pazar günü oynanacak Galatasaray derbisi öncesi geri sayım başladı. Siyah-Beyazlı taraftarlar, yönetimden özel izin alarak stadı gelin gibi süslemeye başladı. Galatasaray maçı için özel şovlar yapmaya hazırlanan Beşiktaşlı taraftarlar ezeli derbide pankart şov da yapacak. Tribünler bembeyaz Beşiktaşlı taraftar grupların liderleri yaptıkları açıklamada, "Takımımızı 90 dakika boyunca küfürsüz bir şekilde destekleyeceğiz. Yapılan tahriklere kapılmadan şovu yapacağız. G.Saray maçıyla beyaz bir sayfa açıp şampiyonluk yolunda önemli bir aşmak istiyoruz. Bu nedenle maça gelecek taraftarların beyaz giymelerini istiyoruz" şeklinde konuştular. Biletler kapışıldı Beşiktaş-Galatasaray derbisinin biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi. İnönü Stadı'nda saatlerce kuyrukta bekleyen birçok Beşiktşlı taraftar maç bileti bulamamanın sıkıntısını yaşadı. |
cehennemi süslüyoruz .. az kaldı geliyoruz.. teşekkürler adaş |
yarun geceden sonra güzel günlere kavuşacağız.. |
Alıntı:
rica ederim adaş ama ben olamıycam cehennemde çok üzülüyorum:(:(:( |
İnönü Cehennemine hazır olun |
derbi gelio gelioooooo yenecez inşallahh |
http://www.besiktasforum.net/forum/i...n/post_new.gifÇocuklar İnanın İnanın Çocuklar Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler Cimbombomu İnönü'de Devireceğiz Şampiyonluk Şarkıları Söyleyeceğiz !http://www.besiktasforum.net/forum/i...n/post_new.gif</I> yani dimi :D |
orda olmak isterdim ama diyarbakırdan destekleyecem gs yi yenecez. |
ruhumuz orda olacak |
insallah yenecez |
orda olacağım!!kapalı bileti bulamadım keşke bulabilseydim neyse sağlık olsun. |
Kalli inönü cehenneminde kalpten gitmezse iyidir valla...Acıyorum adamın haline doğrusu... |
inşallah yarın gülen taraf biz olacağız... |
zaten en uyuz olduğum şeylrden biriside gese taraftarlarının kendilerinin taraftarlık konusunda bizden üstün olduklarını sanmalarıdır.O gün Beşiktaş taraftarının ne olduğunu herkes bir daha görecekk |
geliyoruzz ulannn |
İnş kazanıcaz yaa :) |
keşke maç bugün olsaydı ya zaman geçmiyor |
Ordayız geliyoruz gs neye uğradığını şaşıracak ultraVestiler bile tribün neymiş anlıyacak.!!! |
çok heyecanlandım be :)) kapalıda izlemek vardı :( |
bide kazansak süper olur. |
istekli oynamak lazım kazanmak için.. |
çokgüzel olacak birde yenersek dha güzelşeyler olacağına inanıyorum |
Görsünler taraftarın en büyüğünü bakalım cinconlar |
orda olamasak da gönlümüz hem takımla hem taraftarla...eminim yine harika bir atmosfer olacak.sesimiz bu sefer ay'dan bile duyulacak... |
Orada olamasak da, ruhumuz orda, orda olanlarla. Yürü Beşiktaş'ım, şampiyonluk bir tek sana yakışır... |
Alıntı:
cinconlar o kadar yüzsüzki o kadar şahit oldular bizim büyüküğümüze ama genede nankörlük yapıyorlar kendini fasulyeden sanıyorlar |
inanın Tribün showlarımızla ateşleyeceiz herkesin inönüye akın etmesini isterdim ama biletler biteli cok oldu |
beyaz hırkam arkadaşda kaldı :( olsnn sağlam geliyoruz.! |
ELINE SAGLIK |
of of of düşünmesi bile muhteşem birde çarşıya laf ederler yaa:(:((ÇARŞI_ÇARŞI_ÇARŞI) |
Gecmez bu gece... |
orada olmalıydım ama olamıyorum kısmetse fener maçına..bu maç için taraftara güveniyorum yine kendini Türkiye'ye ve Dünyaya ispatlıyacaktır.. |
Alıntı:
:D:D geçmez dimii ben gelemiyoum yaa boyle konuşun siz içim gidiyo valla yaaa umarım hevesimi baskket maçında alırım en azından basket bletleri de bitmiş. |
süper maç olucak yaa inşallah şölen olur şölen... |
arkadaslar sov degil inonuyu dar etmeliyiz galatasaraya gsnin gencleri allahim ne olur boyle bir ortama bizi birdaha sokma demeliler akillarindan sov macin sonunda yada maci kolaylayinca kendiliginden gelir zaten |
Hastanede nöbetteyim saatler bi türlü geçmek bilmiyor. Bi taraftan hastalar bastırıyor ama içimdeki aşk gücüme güç katıyor. Mücadele ediyorum. Bi taraftan da yarın 2 saatlik uykuyla gelin gibi süslenmiş stadda aşkımı göreceğim saati bekliyorum. Eminim alıcaz maçı...alamasak da kartallar gibi saldıralım coşalım futbolu gayseye eziklere yeniden öğretelim. Bastır kartalım bastır :D |
dar edecez onlara inönü yü |
Alıntı:
|
RUHUM SİZLE;) |
ruhumuz yeter ;) |
Türkiye`de Saat: 18:09 . |