![]() |
Alıntı:
zaten herifin gönlü yoktu manisa'da oynamaya.. yazık oldu koray'a.. kaptan adam takasla gönderilir mi be yazık ulan... |
holoskoyu izlerken gozlerim kamastı.. |
Daha Fasla paraya bil€ layık olduğunu gösterdi bence.İnşallah hep böyle olur:) |
Holosko inanılmaz koşuyor savaşıyor. Tam nedeni nedir bilmiyorum ama inanılmaz bir hırs var onda. Bu hırsı en son İlhan Mansız da görmüştüm. Umarım hep böyle kalır. Çünkü bu haliyle gol atamasa bile inanılmaz faydalı. Ayrıca az konuşan ve hakemle filan uğraşmadığı için benim gözümde bir adım daha büyüdü. Bu performansıyla devam ederse sezon sonu çok büyük talipleri çıkar, eminim. |
koraya bende üzüldüm ama holosko çok işimize yarıyor helal olsun |
Holosko çok iyi oyuncu sadece para ile olmuyor bu işler,başlığa katılmıyorum. Ne oyuncular aldık getirdik ama tutmadı bu tuttu demekki oyuncunun iyisini alıcaksın o zaman verilen para bi işe yarar. |
Bu adam böyle devam ederse çok daha üstü bir fiyata satarız rahatlıkla... |
parasız olmazki zaten parayı weren düdügü calar ama holoskoyo daha az werilebilirdi ama olsun bjkmiz sampion olsunda helalı hoş olsun |
holosko böle oynıyacaksa helal olsun son kuruşuna kadar |
cok buyuk oyuncu olacak cok tam gunumuz futbolunun santroforundan bunun gibi gezen adamlari cogaltirsak takimimizda ilerisi icin muhtesem olur oyuncu dedigin yerinde durmucak gunun sartlarinda |
Türkiye`de Saat: 15:56 . |