![]() |
Yarın bu adam için devler peşimize düşer carew gibi onuda satarız biz ama satılnmasın çünkü satılırsa takımda bir istikrar ortamı oluşmaz süper oyuncu her zaman savundum kalitesi ortada |
allah nazarlardan saklasın..:) |
holskoyu ilk geldiğinden beri çok destekliyorum ona teşekürrlerimi sunuyorum bnm ve beşiktaşın yüzünü kara çıkartmadı |
helal olsun holosko |
Manisadayken cinconlara bu sene taktığı golden sonra gözüme çarpmıştı, ilk düşündüğüm şey "keşke o da kartal olsaydı" idi. İçim çok rahat iyi ki geldin Holosko... Tam bir fiyasko diyenlere işte HoloSKo :D |
Para önemli değil... Çoğu Beşiktaşlının bende dahil tepkisi Koray içindi ve haklı bir tepkiydi. Holosko'yu çok seviyorum. 10 yıl kalsın , jübileyi burda yapsın! Yürekli adam , Ruh var! |
Alıntı:
|
Nazar değmezde bu sene inşallah şampiyon oluruz |
o savunma kolar kolay düzelemez artık |
Bana göre Holosko bedavada gelirdi :) Daha ortada transfer görüşmeleri yokken bile giymişti formayı adam. Şaka bir yana Rico, Higuain, diatta gibi oyunculara o kadar para verdilerse Holosko'ya bu kadar vermeleride pek abes olmasa gerek.. Koray konusuda hata oldu, en azından tecrübe kazanması için gençlerden bazıları verilebilirdi onun yerine.. |
Türkiye`de Saat: 15:57 . |