![]() |
Sağlam Baki'ye kızdı Baki Mercimek, derbi maçtaki ilk fırçasını Ertuğrul Sağlam'dan yedi. Baki, mücadelenin 20. dakikasında geri pası vermek isterken düştü ve kısa düşen topu takip eden Hakan Şükür golle burun buruna geldi. Teknik patron Ertuğrul Sağlam, Baki'ye kenardan "Dikkatli olsana" diye bağırdı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
yanı o hataya da kızılmaz mı hep yapıyor baki onu güven veremiyor ne yazıkkı kendisni toplaması lazım artıkk |
En sevmediğim olay budur işte. Binlerce insanın önünde çocuk gibi azarlanmamalı futbolcu. Baki farkındaydı zaten yaptığı hatanın. Umarım Ertuğrul'un bu davranışları son olur ve Fatih Terimvari hareketleri bi daha görmeyiz. |
baki o hata dışın iyi oynadı dün |
o hatayı yaptı zaten, sonra top hiç baki'ye gelmese diye dua ettim. pimi çekilmiş el bombası gibi düzgün oynar oynar bi hata yapar herşey boşa gider |
Valla yüreğimiz ağzımıza geldi o pozisyonda.O adama top atmayın diye bağırıyor herkes,ama bizimkiler baki hata yapsın diye uğraşıyor sanki.Durmadan ona geri pas oynuyorlar,o da topu ya taca ya rakibe atıyor.Taca atmasını bile istiyoruz artık onun,rakibe atmaktan iyidir en azından.O pozisyondada ertuğlul hoca ne yapabilir sonuçta.Dikkatli olsana demiş kötü bişeymi demiş sanki.O kadar kritik bir noktada bu hatayı yapana başka şeylerde denir aslında ama onları dememiş ertuğlul hoca yine... |
o hata dişinda 10 numara oynadı |
ya bu bakinin yaptıgı ne ılk hata nede son olur gıbı görünüyo.bence ertugrul hocanın tepkısı derbı stresındendır yoksa o da bole bıse yapmazdır heralde.ama dun macı ızlerdek o hatada mac kopabılırdı.ınsallah bı daha bole bı hata yapmazda mutlu sona ulasan takım oluruz... |
baki onun disinda süper oynadi. |
DİKKATLİ OLSANA DEGİLDE YETER BE YETERDİYE İSYAN ETTTİ BRDAGI TAŞIRIYORDU AZ KALSIN SZON SONU ABBAS YOLCU |
tek baki değil bütün defans için geçerli haftalardır böyle aptal aptal hatalardan pozisyon verdmediğimiz maçlarda bile gol yiyoruz. hocada artık patladı yeter be dedi.bu maçta niye gol yemedik pozisyon vermedik farklı adamlar mı oynadı kısaca suç oyuncularda bu konsantrasyon sürekli olmalı |
cok saçma bi hareket yaptı hoca haklı o konuda |
bizim defan oyuncuları baki-toroman -zan kesicikleri kadar topu oyuna soksalar enazından cisse kadar her maç farklı kazanırız golde yemeyiz |
zaten maçın adamı baki ile hakan ş. dü. helal olsun bunlar olmasa rüştü yere yatmadan maçı tamamlıcaktı |
o hata sı dısındaa ıyıydı dun aksam :D |
kendimi kaybettim valla o pozisyonda öle hata yapılırmı |
evet o hatası çok şeylere mal olabilirdi ama onun dışında çok hata yapmadı diye düşnüyom |
Alıntı:
Aynen öle bağırdı:) dikkatli bir gözlem. Yeter be dediğini gördüm ya o anda kızgınlığım bakiden ertuğrul hocaya geçti. Biraz düşününce yönetimin suçu olduğu kanaatine vardım. Bir insan birine zorla sabrediyosa yeter bee diye bağırır. Demekki başka çaresi yok oynatmaktan başka. Baki ye top yerden yakın iken korkmuyorum diyen delikanlı varmı içinizde:) |
dikkatli olsana diye bagirmadi zaten yeter artik be diye bagirdi ve kendi kendine bagirdi basinimiz abartmis |
Tek eleştirilecek pozisyonu oydu.Bence Baki hatasına rağmen nefis oynadı diyebilirim.Baki gitmez bence kendini geliştirecektir.Panikliğini bir atsa üzerinden süper bir oyuncu. |
Haklı Ertuğrul Hoca.O pozisyona kızılmazmı |
BAKİ sakar makar biraz ama çok seviyoruz biz onu...oynamasada kulübede olsun hep... |
Ya napacaktı Ertuğrul Hoca o pozisyondan sonra aferin böyle işte diyip alkışlayacak mıydı :S:S bence en doğrusunu yaptı... |
bakinin bu takımda işi yok 90 dakka iyi oynasada onun yaptıgı bi hata macı cewirirdi allahtan rüstünün zamanlaması iyiydi kızmasıda yanlıs walan deil bu adam bunu ilk kez yapmıo tüm stad o pozizyonda susup ondan sobnrada bakiye her to geldiginde hadi ileri vur diosa dememkki bu adamı binlerce kişi tanımıs ne oldugunu bjknin topcusu olamaz olmamalı |
olur olur.. hatasız kul olmaz ALLAH tan sonucu kötü olmadı. Baki Mercimek seni seviyorum ulan!!! Kendine çeki düzen ver karısmam heeee avukatlıgına damı soyunucaz burda tövbe tövbe.. :mad: |
Neredeyse ölüyordum valla iyiki hızlı değildi yoksa hüsranla karşı karşıya gelebilirdik bende çok kızdım haklı adam |
baki de ben bir küs durumu seziyorum sanki taraftara küs müş gibi maçada kendini veremiyor hani ne olursa olsun der gibi rize maçında da adeta sahada gezinmişti önceden yine mücadele ediyordu son 2 maçta mücadelede yok |
kızmamak mümkün mü yaa... |
Hoca çok stresliydi doğal olarak.. O pozisyona da taş olsa dayanmazdı sanırım:) |
Aslında kaydı düştü, yoksa o kadar yavaş vermezdi zaten o pası. Neyseki araya giren Şaban Şükür oldu, Ümit daha tehlikeli böyle durumlarda :) |
Tabi Allah' tan Ümit Karan değildi pozisyona yakın olan. |
bakinin bu sezon yaptıkları yeter zaten bizi yeteri kadar yaktı birazda başkasını yaksın |
yeter artık be ! fotomaç ta böyle bağırdı diyor hey allahım kime inanıcaz . alayı yalan neyse baki maçta deli etti beni birde geri pası yokmuydu rüştüye sonra adamı kaçırdı boş bıraktı yok ya bu adamla olmaz bu defans |
Bakiii ...Bu adam hepp yapıoo bunuu... |
Baki kaleciye değil ilerideki arkadaşına topu atmaya niyetlendi ama kaydı kaleciye gitti pas :D |
ben de bakiye kızıyordum hep ama yinede eskisinden iyi:) |
herşeye rağmen seyircinin futbolcuların teknik yönetimin azarlamasına rağmen moralini bozmayan küsmeyen bir oyuncu, hata yapsada sempati oluşturdu artık, son maçta da kötü diildi, baki iyidir arkadaşlar takımımızın sağlam yürekli oyuncularından biri.. |
baki ii di maçda ama hoca haklı orada kızılır kim olsa kızar |
baki futboldan anlıyo diyen birisi çıksın takım tutarsam naberdim |
benim yüreğim cıkıyodu adam napsın :) ama dün iyi oynadı o hata hariç. |
Türkiye`de Saat: 20:38 . |