![]() |
tek baki değil bütün defans için geçerli haftalardır böyle aptal aptal hatalardan pozisyon verdmediğimiz maçlarda bile gol yiyoruz. hocada artık patladı yeter be dedi.bu maçta niye gol yemedik pozisyon vermedik farklı adamlar mı oynadı kısaca suç oyuncularda bu konsantrasyon sürekli olmalı |
cok saçma bi hareket yaptı hoca haklı o konuda |
bizim defan oyuncuları baki-toroman -zan kesicikleri kadar topu oyuna soksalar enazından cisse kadar her maç farklı kazanırız golde yemeyiz |
zaten maçın adamı baki ile hakan ş. dü. helal olsun bunlar olmasa rüştü yere yatmadan maçı tamamlıcaktı |
o hata sı dısındaa ıyıydı dun aksam :D |
kendimi kaybettim valla o pozisyonda öle hata yapılırmı |
evet o hatası çok şeylere mal olabilirdi ama onun dışında çok hata yapmadı diye düşnüyom |
Alıntı:
Aynen öle bağırdı:) dikkatli bir gözlem. Yeter be dediğini gördüm ya o anda kızgınlığım bakiden ertuğrul hocaya geçti. Biraz düşününce yönetimin suçu olduğu kanaatine vardım. Bir insan birine zorla sabrediyosa yeter bee diye bağırır. Demekki başka çaresi yok oynatmaktan başka. Baki ye top yerden yakın iken korkmuyorum diyen delikanlı varmı içinizde:) |
dikkatli olsana diye bagirmadi zaten yeter artik be diye bagirdi ve kendi kendine bagirdi basinimiz abartmis |
Tek eleştirilecek pozisyonu oydu.Bence Baki hatasına rağmen nefis oynadı diyebilirim.Baki gitmez bence kendini geliştirecektir.Panikliğini bir atsa üzerinden süper bir oyuncu. |
Türkiye`de Saat: 11:15 . |