![]() |
Haklı Ertuğrul Hoca.O pozisyona kızılmazmı |
BAKİ sakar makar biraz ama çok seviyoruz biz onu...oynamasada kulübede olsun hep... |
Ya napacaktı Ertuğrul Hoca o pozisyondan sonra aferin böyle işte diyip alkışlayacak mıydı :S:S bence en doğrusunu yaptı... |
bakinin bu takımda işi yok 90 dakka iyi oynasada onun yaptıgı bi hata macı cewirirdi allahtan rüstünün zamanlaması iyiydi kızmasıda yanlıs walan deil bu adam bunu ilk kez yapmıo tüm stad o pozizyonda susup ondan sobnrada bakiye her to geldiginde hadi ileri vur diosa dememkki bu adamı binlerce kişi tanımıs ne oldugunu bjknin topcusu olamaz olmamalı |
olur olur.. hatasız kul olmaz ALLAH tan sonucu kötü olmadı. Baki Mercimek seni seviyorum ulan!!! Kendine çeki düzen ver karısmam heeee avukatlıgına damı soyunucaz burda tövbe tövbe.. :mad: |
Neredeyse ölüyordum valla iyiki hızlı değildi yoksa hüsranla karşı karşıya gelebilirdik bende çok kızdım haklı adam |
baki de ben bir küs durumu seziyorum sanki taraftara küs müş gibi maçada kendini veremiyor hani ne olursa olsun der gibi rize maçında da adeta sahada gezinmişti önceden yine mücadele ediyordu son 2 maçta mücadelede yok |
kızmamak mümkün mü yaa... |
Hoca çok stresliydi doğal olarak.. O pozisyona da taş olsa dayanmazdı sanırım:) |
Aslında kaydı düştü, yoksa o kadar yavaş vermezdi zaten o pası. Neyseki araya giren Şaban Şükür oldu, Ümit daha tehlikeli böyle durumlarda :) |
Türkiye`de Saat: 18:26 . |