![]() |
besiktas gs macinin yildizi sizce kimdi? evet arkadaslar besiktas galatasaray macinin yidizi sizce kimdi bana gore holosko ilk sirada ce bu sezon hic begenmedigim toraman 2. sirada toramani ozellikle tebrik ediyorum cok iyi oynadi ama holosko resmen gs defansini sirtinda tasidi ya helal olsun |
bence bütün takım:) baki bile dahil:D |
bence,maçın yıldızı ''BJK bizden daha kötü oynadı'' diyen kalli olmuştur ve bu alanda yeni bir çığır açmıştır..kendisine katıla katıla gülüyorum ve tebrik ediyorum.. |
Ben toramanı bir adım öne çıkarıyorum.Holosko-Nobre ikilisi gerçekten çok iyi işler yaptılar,başkalarına görede maçın yıldızıda olabilirler.Bu normaldir.Ama ben toramanı çok beğendim.Maç öncesi herkes toramandan korkuyordu acaba cissenin görevini yapabilirmi diye.Ama adam çıktı elinden gelenin fazlasını yaptı ve cisseyi aratmadı bence.Bu yüzdende ortasaha üstünlüğü gs'a geçmedi ve oyunu biz yönlendirdik.Bu yüzden toramanın bir adım daha önde olduğunu düşünüyorum...Ve bir kez daha helal olsun sana... |
holoskooo gerçi ayrım yapılmaz ama hepsi çok iyiydiii |
Bence İbrahim Toraman.İlk defa oynadığı mewkide top geçirtmedi.Defansına çok yardımcı oldu.Gese ataklarını kesti |
bakiiii:D Tabiki holosko ve Toraman |
Alıntı:
|
nobre holosko ve toraman.. rüştüde ii kurtarıslar yaptı.. uzun zamandan sonra gol yemedi |
holosko |
Alıntı:
|
ibo orda ilk defa oynamıyor antep te orda 1 sezon geçirdi canlarım toraman maçın adamı holosko ve baki kaşin o tekmesinee bayıldım ya |
HOLOSKO ;) |
holosko müthişti hani diolarya burak koray ve 5 milyon dolar edermi die dün gördüm tartısıldıgı kadar varmış daha vazla bile eder :D:D |
TORAMAN HOLOSKO VE TABİ Kİ NOBRE ASLINDA GESENİN KALECİSİ AYKUTU DA YAZMAK LAZIM ADAM FARKI ÖNLEDİ YAW |
bence maçın adamı toraman, çok az pas hatası yaparak gs ataklarını başarıyla kesti, ama holosko için de "verilen paralar helal olsun" dedik böyle oynamaya devam ederse burak'ı 10a katlar ... |
macın yıldızı bence iki kişi:HOLOSKO VE NOBRE |
holosko başta olmak üzere nobre tello |
Holosko iyiki alınmış süper adam be zevk alıyorum defansı dağıtırken süper adam nobre bile canlandı inşallah ikiside bozmaz az kaldı şampiyonluğa |
yıldızı bilmemde maça damgasını Baki Mercimek furdu :D |
şimdi tello desem toramanın hatrı kalır toraman desem nobrenin boynu bükük.. ne diyem her biri.. mukemmel... inanmıcaksını tandoganı bile begendim baki falan hayırdır inşallah.:D:D |
toraman-nobre-holosko |
Holosko tabiki.ilerde topu tutarak topun defanstan uzak kalmasını sağladı. ondan sonra Nobre,Rüştü,Toraman,Zan...ama hepsi cok hirsli ve istekliyidi kutluyorum ins haftayada öyle oynarlar... |
Holoskonun neler yaptıgı ortada degil mi ??? :) |
gs savumasını perişan eden holosko |
maçın yıldızı benim... sesim hala kısık... şaka bi yana holosko ve ibrahim toraman harikaydılar... toraman biraz daha olumlu paslar verebilirdi ama o kadar kusur kadı kızında da olur.. |
İlk 45 dakika hariç ikinci yarı takım olarak en azından edilen mücadele de iyiydik. Ama bir yıldız vardıki tek başına aldı pozisyon yarattı enerijisi bitmiyordu her uzun topu kaptı tehlike yarattı kimmiydi o tabiki Holosko. FİYASKO DEĞİL HOLOSKO. |
Holosko daha ön plana çıktı.. |
ya bu holosko nasıl bir varlık ya.buadamda ciğer yok |
toraman bir adım daha önde bence |
nobre-holosko ikilisi muhteşemdi gs defansına çoq fazla geldi. |
ayırt etmiyelim hepsi karttallar gibi oynadılar defans ksursuzdu forvetlerimizde songla seveti rezil ettiler yıldız aranıyosa bu takım oyunudur.. |
holosko... |
tek kelime ile holosko..... |
butun takımdı tabıkıde....kallının dedıne bakmaınn delı o bea....dedde olmus konusamazda artk o..:help: |
dünkü maçtaki kazanma nedeni çok az takımda ve ancak zaman zaman olabilecek inanılmaz bir takım birlikteliği ve inancıydı, herkes oynadığı alana göre yapabileceğinin maksimumunu yaptı, ama illa ki bir yıldız gerekiyorsa önde basarak pozisyon vermememizi sağlayan toraman'dır bu yıldız, ama tüm bunlara rağmen ilk yarıdaki hücum yapamamamızın da bir nedenidir, tabii bu toraman'ın alışkanlığı olmadığından birşey söyleyemeyiz ona, o bölgede alternatif sıkıntısı yaşıyoruz ve cisse'nin yokluğunda kazanma formülümüz yine bu inanç, birliktelik olmalıdır ve her maç öncesi düşüncemiz dünkü maç gibi olmalıdır, sabırlı, sakin ve gol yememe üzerine kurulu bir anlayış ve nasılsa atarız düşüncesiyle, puan kaybını minimize ederiz, bu kadro yapısının şampiyonluk formülü budur... |
arkadaslar bence yanlış düşünüyorsunuz tamam golu attıktan sonra holosko topu ilerde tuttu rakip defansı rahat bırakmayarak defansın açılmasına engel old tamamda 56. dkkya kadar bütün ataklara şekil veren telloydu sabri ve barış(cinconun zayıf karnı) üzerine oynadı içeri kateeti paslaştı yardımlarşı en önemlisi ise toromana yardım etti..56 DAN önce tello sonra holoskodur bence. after before :D |
Hepsinin emeği var ama Holosko çok iyiydi.! |
TARAFTAR :D |
Nobre her zaman favorim.Çok pozisyona girdi, biraz şansı da olsa hat-trick yapabilirdi bana göre.. |
Türkiye`de Saat: 15:15 . |