![]() |
Ricardinho Fransız kaldı http://image.haber3.com/haber/106295.jpg Galatasaray galibiyetiyle büyük sevinç yaşayan Beşiktaşlılara Ricardinho katılmadı. Beşiktaş, İnönü Stadı'nda tarihi maçlarından birini daha oynuyor... Rakip Galatasaray... Tribünlerdeki binlerce Beşiktaşlı heyecanla mücadeleyi takip ediyor... Alınacak 3 puan bir çok şeye bedel... Beşiktaş 4 yıl, başka bir ifadeyle 137 hafta sonra liderlik koltuğuna oturacak... Nobre'nin golü Kartal'a umut oluyor... 56. dakikadan sonraki anlar nefes nefese geçiyor... Hakem Bünyamin Gezer'in bitiş düdüğü tarihi bir maçı noktalıyor ve Beşiktaş artık zirvede... Tribünler, Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin, Delgado, Ali Tandoğan, Ethem ve Hakan çılgınca zaferi kutluyor... Yani herkes kendinden geçmiş... Bu mutluluk fotoğrafının içinde sırıtan tek isim ise Ricardinho... Donuk bakışlarla, "Benim burada ne işim var" ifadesini sergileyen yıldız oyuncunun estantanesi objektiflere yukarıdaki gibi yansıdı... İşte Ricardinho'nun tepkisiz hali; http://image.haber3.com/haber/158605.jpg |
hayret birşey bu rico ya |
tutulması hataydı yollayıp bir solbek yada ön libero alsak çok şey değişirdi |
sezon başından beri bu ruhsuz herifin gönderilmesi gerektiğini söylüyorum! adam bu sene tam ziyanlık yani! |
sevinmemesi için ne sebebi var acaba!!!!!!! |
normaldir adam zaten bu sene 1 milyon 750 bin eurosunu almak için kaldı bence sevinmemesi çok normal bi hareket. |
kendısı bonservısınden pahalı adam.... ne beklenırkı baska |
tam bir halı saha futbolcusu kendini hiç sıkmıyor ruh gibi takıma da katkısı hiç yok sezon sonu gideceklerden |
Tamam kimse yedekte kalmak istemez,helede bu rico gibi topçu olursa.Ama ne olursa olsun bu bir derbi.Ve kazanırsak liderliğe yerleşicez.Golden sonra herkes gibi onunda havalara uçmasını ve maç bitimindede futbolcularla beraber sarmaş dolaş olmasını beklerdim.Sanki beşiktaş yedek kulübesinde değil de gs yedek kulübesinde otuyormuş gibi.Gerçekten ilginç.Zaten seneye kadroda olacağını sanmıyorum.Günleri sayıyor o da. |
iyi adamdı fdazla ustune gıdıldı oda kapris yapıo |
Türkiye`de Saat: 03:27 . |