![]() |
Ricardinho Fransız kaldı http://image.haber3.com/haber/106295.jpg Galatasaray galibiyetiyle büyük sevinç yaşayan Beşiktaşlılara Ricardinho katılmadı. Beşiktaş, İnönü Stadı'nda tarihi maçlarından birini daha oynuyor... Rakip Galatasaray... Tribünlerdeki binlerce Beşiktaşlı heyecanla mücadeleyi takip ediyor... Alınacak 3 puan bir çok şeye bedel... Beşiktaş 4 yıl, başka bir ifadeyle 137 hafta sonra liderlik koltuğuna oturacak... Nobre'nin golü Kartal'a umut oluyor... 56. dakikadan sonraki anlar nefes nefese geçiyor... Hakem Bünyamin Gezer'in bitiş düdüğü tarihi bir maçı noktalıyor ve Beşiktaş artık zirvede... Tribünler, Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin, Delgado, Ali Tandoğan, Ethem ve Hakan çılgınca zaferi kutluyor... Yani herkes kendinden geçmiş... Bu mutluluk fotoğrafının içinde sırıtan tek isim ise Ricardinho... Donuk bakışlarla, "Benim burada ne işim var" ifadesini sergileyen yıldız oyuncunun estantanesi objektiflere yukarıdaki gibi yansıdı... İşte Ricardinho'nun tepkisiz hali; http://image.haber3.com/haber/158605.jpg |
hayret birşey bu rico ya |
tutulması hataydı yollayıp bir solbek yada ön libero alsak çok şey değişirdi |
sezon başından beri bu ruhsuz herifin gönderilmesi gerektiğini söylüyorum! adam bu sene tam ziyanlık yani! |
sevinmemesi için ne sebebi var acaba!!!!!!! |
normaldir adam zaten bu sene 1 milyon 750 bin eurosunu almak için kaldı bence sevinmemesi çok normal bi hareket. |
kendısı bonservısınden pahalı adam.... ne beklenırkı baska |
tam bir halı saha futbolcusu kendini hiç sıkmıyor ruh gibi takıma da katkısı hiç yok sezon sonu gideceklerden |
Tamam kimse yedekte kalmak istemez,helede bu rico gibi topçu olursa.Ama ne olursa olsun bu bir derbi.Ve kazanırsak liderliğe yerleşicez.Golden sonra herkes gibi onunda havalara uçmasını ve maç bitimindede futbolcularla beraber sarmaş dolaş olmasını beklerdim.Sanki beşiktaş yedek kulübesinde değil de gs yedek kulübesinde otuyormuş gibi.Gerçekten ilginç.Zaten seneye kadroda olacağını sanmıyorum.Günleri sayıyor o da. |
iyi adamdı fdazla ustune gıdıldı oda kapris yapıo |
son zamnlarını yaşıyor zaten beşiktaşta,istediği gibi takılsın |
sozlesmesi bitsede gitse artık takımın huzurunu bozmasında naparsa yapsın |
rico nun takımdan koptuğunun belgesidir... |
sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten. savunmaya da bir holosko ve mehmet topuzu da alırsak baya iş yapar bu takım. |
kendini verse maç aldıracak oyuncu ama kapris yapıyo gereksiz yere |
Hala burada bu adam pes |
rico seni çok seviyorum ama olmuyo abi... git en iyisi sen... adam gibi oynasa tozunu attıracak ortalığın ama 5metre ileri bile pas atamaz hale geldi... |
Adam Memati formatına girmiş işte boşverin hoplayıp zıplamasın :) |
sezon sonu rico bobo gitmeli yerlerine bir pivot santrafor bide sol bek alınmalı.he bide mutlaka mehmet topuz!!! |
Eğer resmi görmeseydim kesinlikle kolpa haber der geçerdim.Ama resim her şeyi anlatıyor bu adam Beşiktaş`ı kafasında bitirmiş,karma karışık olmuş,sene sonunda gönderilmelidir. |
ya anlık bi resim medyanın galyanına gelmeyelim hemen.neden sevinmesinki adam sonuçta emek veriyor. |
Alıntı:
|
pfff :S:S:S |
çok büyütmeye gerek yok.öyle bir fotoğraf karesi yakalamışlar.karıştırmaya çalışıyorlar.adam yedek kalmış,birara girecekti oyuna,olmadı.üzülmüştür oynayamamasına.önümüzde ki maçlarda gerekli olabilir.moralini daha çok bozmalarına izin vermeyelim.bunu cımbızla çekip haber yapanlar çok da beşiktaş'ımızı düşünmüyor olabilirler... |
bencede kapris yapıoo ama onu kaprislerini kim çeker onu bilememm |
Alıntı:
|
kendi bilir valla biz çok mutluyuz kaybeden o olur |
bu adam silah zoruyla yaşıyormuş gibi bi izlenim sunuyor taraftara |
bu adamın yerine gecelecek vadeden yabancı bi oyuncu alsınlar daha cok yararlı olur. arjantin ve brezilyada 18-19 yasında ne yetenekler var.... bi insanda hırs, heves yoksa ondan hayır gelmez... |
Adamın yüz ifadesi tıpkı yenilen gs lilerinkiyle aynı ifadede.Bu herif sakın gizli gsli olmasın :) |
hep fransızdı zaten. hiç yürekli görmedik kendisini.... |
söz konusu BEŞİKTAŞsa gerisi(ricardinho) teferruattır |
her yerde ben bu ricodan fayda gelmez dedim.. futbolcu degil dedim, yok brezilyada oynamis yok şöyle yok boyle, ama ben Beşiktaş'imda ne yaptigina bakarim.. uzulerek goruyorum ki; bu rico adamda degilmis...:( |
|
ruhunu kaybetmiş. |
gitsin artık ruhunu yitirmiş ve fbli futbolcu ıstemıyorum!!! |
Bu adamın çok iyi topçu olduğunu biliyorum.Hatta gerçekten süperstar.Ama oda türkiyeyi sadece kariyerinin son döneminde uygun para kazanablmek için kullananlardan.İstediği zaman beşiktaşta birçok şeyi değiştirebilirdi.Ama istemedi.Ondan bu sene yararlanılabldiği kadar yararlanılsın.Orta sahanın ortasınada savunma we hücum fonksiyonları iyi olan bir dinamo almak gerekir... |
ne olursa olsun buyuk oyuncu oldugunu degistirmez cok buyuk oyuncuydu fakat kan uyusmazligi oldu takimla arasinda fenerde olsa bas taci yaparlardi cunku orasi ona daha uygun burda ne yasina nede kendine uygun bir brezilyali bulabildi |
Kusura bakmayın ama arkadaşlar bu adam geçenlerde bir gol attı kimse ona koşmadı gitti taraftarlara kendi kendine sevindi bence bizim bilmediğimiz bir dümen var adama ben üzüldüm televizyonda konu bile oldu tek başına sevinç görüntüleri kim haklı dersiniz |
takımdan dışlanmış olma olasılığı yüksek sonuçta bu da etkiler motivasyonu bence çoktan gönderilmeliydi dünya starı da olsa içinden gelmeyince adam napsın sezon sonu zaten uğurlarız devre arası gönderilmemesi büyük hatydı |
Türkiye`de Saat: 00:08 . |