![]() |
hep fransızdı zaten. hiç yürekli görmedik kendisini.... |
söz konusu BEŞİKTAŞsa gerisi(ricardinho) teferruattır |
her yerde ben bu ricodan fayda gelmez dedim.. futbolcu degil dedim, yok brezilyada oynamis yok şöyle yok boyle, ama ben Beşiktaş'imda ne yaptigina bakarim.. uzulerek goruyorum ki; bu rico adamda degilmis...:( |
|
ruhunu kaybetmiş. |
gitsin artık ruhunu yitirmiş ve fbli futbolcu ıstemıyorum!!! |
Bu adamın çok iyi topçu olduğunu biliyorum.Hatta gerçekten süperstar.Ama oda türkiyeyi sadece kariyerinin son döneminde uygun para kazanablmek için kullananlardan.İstediği zaman beşiktaşta birçok şeyi değiştirebilirdi.Ama istemedi.Ondan bu sene yararlanılabldiği kadar yararlanılsın.Orta sahanın ortasınada savunma we hücum fonksiyonları iyi olan bir dinamo almak gerekir... |
ne olursa olsun buyuk oyuncu oldugunu degistirmez cok buyuk oyuncuydu fakat kan uyusmazligi oldu takimla arasinda fenerde olsa bas taci yaparlardi cunku orasi ona daha uygun burda ne yasina nede kendine uygun bir brezilyali bulabildi |
Kusura bakmayın ama arkadaşlar bu adam geçenlerde bir gol attı kimse ona koşmadı gitti taraftarlara kendi kendine sevindi bence bizim bilmediğimiz bir dümen var adama ben üzüldüm televizyonda konu bile oldu tek başına sevinç görüntüleri kim haklı dersiniz |
takımdan dışlanmış olma olasılığı yüksek sonuçta bu da etkiler motivasyonu bence çoktan gönderilmeliydi dünya starı da olsa içinden gelmeyince adam napsın sezon sonu zaten uğurlarız devre arası gönderilmemesi büyük hatydı |
Türkiye`de Saat: 19:19 . |