![]() |
Yetenekli doğdum Kendisine Maldini'yi örnek aldığını belirten tecrübeli futbolcu "Defansta oynarken büyük hata yapmama şansınız yok" dedi. GURUR DUYUYORUM Bir dönem gönderilmesi bile gündeme gelen Baki, kariyeri boyunca en iyi performansı Beşiktaş'ta sergilediğini söyledi. Kulübün resmi internet sitesinde Cola Turka ile Soru- Cevap'a konuk olan tecrübeli futbolcu, "Bu formayı giydiğim için gurur duyuyorum" dedi. SAĞLAM İYİ NİYETLİ Maldini'yi http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dörnek aldığını vurgulayan Baki, şunları söyledi: "Savunmada oynarken her an ciddi hataya açıksınız. İnanılmaz bir taraftarımız var. Onlar gibi sahaya ruhumu yansıttığım için beni seviyorlar. Yedek kalmak herkesi üzer. Ertuğrul Sağlam iyi niyetli bir hoca." |
Yetenekli doğmuş..... Şakacı!!!! |
Defans oyuncusuna göre çok paniksin Baki.Biraz relax olsan oyunu düşünerek oynasan seni daha çok seveceğiz. |
ya süper bi adam bu baki ya biraz daha soğuk kanlı olsa olacak bu iş ama ne olursa olsun baki ortaya üçlü çektir kartala |
Bence iyi bir oyuncu ama daha dikkatli olmak zorunda hele hele birde kendine maldini gibi bir oyuncuyu örnek alıyorsa öyle olmak için çok koşman lazım düz değil teknik olarak |
maldininin tırnağı olsan yeter be baki |
Beşiktaş`ın oyuncusu kesinlikle değil ama adamlığına Beşiktaş`a bağlılığına,mücadelesine saygı duyarım,yetenekleri bence bu kadar ve elinden gelen de bu kadar. |
baki biraz sakin olsa iyi olcak birde futbol sadece fizik gücüne dayalı bir oyun değil sakin olup aklınıda kullanırsan az hata yaparsın. benden sana abi tavsiyesi :):) |
adam bunları nasıl soyleyebiliyor yaa ==) |
:rofl:..muthesemsin baki ..kendisine acayip inanci var...seviyoruz seni |
Türkiye`de Saat: 09:23 . |