![]() |
Ah Eski Formalar Nerde O Günler ! http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=14106 şu formanın sıradanlığına bakın. ( Sadece sponsor umuz için lafım ! çarptırmayın konuyu ) http://www.besiktasforum.net/forum/i.../wol_error.gifClick this bar to view the small image.http://img.blogcu.com/uploads/kartal...7_sergenim.jpg şu formanın asaletine bak ! ( Sadece sponsor umuz için lafım ! çarptırmayın konuyu ) FORZA BEKO FORZA BEKOLU ÜRÜNLER ! NO COLA TURCA . BİZ 3 BÜYÜK TAKIMIZ ANADOLU TAKIMLARINDAN FARKIMIZ OLMALI ! formanın üreticisi değişmeli . |
katılıyorum ayrıca bu puma formaların kalitesi de mükemmeldi ben 5 senedir o çubukluyla çamurda dahi maç yaptım bana mısın demedi umbronun kumaşı naylon gibi bir tek siyah formanın omzundaki kartal güzel o kadar kesinlikle puma daha iyiydi |
bende nedense görünüş olarak değil de sanki beko nun ayrı bi havası ayrı bi ruhu ayrı bi şeyi vardı yani destekleyici kamçılayıcı bişeymiş gibiydi sanki.beko reklamı tekrar alınsa ayrı bi hava verecek gibi.... |
çok haklısın sinem kalite olarakta öyle puma nınkini 4 yıldır kardeşim giyiyor ve 1 ayda eskitmediği tek ama tek şey |
|
üzerinde beşiktaş amblemi olan şeyi sıradan bayağı bişeymiş gibi göstermek ne kadar doğru ? Ayrıca üretici Cola Turka değil,Sponsor ColaTurka , Üretiici Firma Umbro dur.. |
bayağı gösteren göremedeim ben ama oda senin bakış açın tabi...siyah beyaz olsun pazar kumaşı olsun o sorun değil:) |
orda o amblem oldukça benim için farketmez.... |
bende vardı envayi çeşitleri birisini dahi sindiremedim içime hos güzel bir forma yapmadılar bence su ana kadar soyle kıpır kıpır, olanlarla idare ediyoruz işte... yakında atarım size nasıl bir şeyden bahsettigimi örnek.fulham formaları |
Bende Reebok Beko rekalmlı forma var çok seviyorum formamı şahane bi forma. |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=14106 bu formayla hangi maça çıktıysak yenildik ataturk kupası fenerbahçe,şampiyonlar ligi liverpool,porto marsilya deplasmanları türkiye ligindeki puan kaybettiğimiz maçlarada bu formayla çıkmışlardır şu formayla birdaha hiç bir maça çıkmazlar inşallah demekki bu renk rakibe ayrı bir motivasyon sağlıyor bir daha giymezler inşallah bu ugursuz formayı diyelim... |
umbro nun ürettiği formaların kumaşları çok kötü ama formalar çok pahalı. |
ah ulan ah |
[quote=OnuR;610722]üzerinde beşiktaş amblemi olan şeyi sıradan bayağı bişeymiş gibi göstermek ne kadar doğru ? Ayrıca üretici Cola Turka değil,Sponsor ColaTurka , Üretiici Firma Umbro dur..[/quo ne demek kimse bayağ demedi sadece o kadar para verip alıyoruz, bir forma 70milyon helal olsun BEşiktaşIMIZA ama tüketici olarak daha iyi tasarım ve kalite beklemek hakkımız ayrıca daha iyi forma daha iyi satış sonuçta ben bu sezonki siyah formayı sırf omzunda kartal var diye aldım bu tip haraketlikler lazım .. |
reebok ve pumanın formaları üzerine üretici bir firma bulamadık hala..tabi bekonun beşiktaş forması üzerindeki o muhteşem ambiyansını es geçmemek lazım.. |
çubuklu beko formam var,bütün formalarımızı seviyorum ama bunun tılsımı ve hissetirdikleri bi başka ne yalan söylüyüm.. |
Alıntı:
ben rengimizle ilgili veya amblem ile ilgili birşey demedim biliyorum umbronun ürettiğini puma daha kaliteli mallar yapıyor ve beko da bizde sembolleşmiş birşeydi ben küçükken bekonun beşiktaşın fabrikası olduğunu sanardım . demek istediğim bu sıradan kelimesi yanlış yerlere çeklimesin :) |
Forma kalite olarak beyenilmeye bilir yada beyenile bilir. Ama unutmayınki sonuçta Beşiktaş formasıdır,bu asaletli bu asaletsiz demeye kimsenin hakkı yoktur. Beşiktaş`lı olun biraz! milletin takip ettiği bi forumda Beşiktaş formasına böyle hakaret edemezsiniz. O ne kadar kalitesiz olursada olsun asalet yok demek kimsenin haddine değil. Beşiktaş`lı olmak konuşmayı bilmek,oturup kalkmayı bilmek demektir,ben Beşiktaş`lıyım demekle elinin altına klavyeyi alıp yazmakla Beşiktaş`lı olunmaz. Eskiden Beko formaları gerçekten güzeldi,ama artık Beko istemiyorum. Nedenmi eskiden Bekonun tek sahibi Beşiktaş`lı Rahmi Koçtu,şimdi Rahmi Koç hiç bir şekilde klüple ilgilenmiyor ve yardımlarda bulunmuyor. Oğlu ise Fenerbahçe`de nelere imza atıyor ve Beko`nun artık sahibi oğlu Ali Koç. Geçen sene bize dediği lafları ne kadar çabuk unuttunuz!! bunları dikkate alın,bence bu seneki formalarımızda gayet güzel. |
içimdeki beşiktaş aşkı yeter ŞehitLer öLmez Vatan böLünmez!! |
Alıntı:
konuuy nereye çekiyo ya şuraya bak birader o asalet lafını doğru öğren benim konuma dikkatli bak sadece REKLAMIMIZ OLAN COLA TURCA KONUMDUR SADECE tmm döndürme konuyu tartışmak istiyorsan başka konu bul ! |
Ne olursa olsun ne yazarsa yazsın o forma Beşiktaş formasıdır kimse sıradan diyemez! |
ensonunda dayanamayıp açtın konuyu arkandayım kardeşim. puma reebok formalrını geri istiyoruz |
Alıntı:
hah abi be birde tartışmaya çalışanları konuyu saptıranları anlamıyorum . demek istediğimi aynen söylemişsin . |
ewet bencede |
Alıntı:
ben inanıyorum eski formalar olsun satışlar 2ye katlanır. şuan adam gidiyor benim gibi formayı beğenmeye beğenmeye destek olmak için alıyor . eski forma olsa herbirinden 1 tane alırdım |
eski çubuklu formamız çok süperdi hele yaka kısmı çok deşşet duruyodu bende var artık olmuyo ama ben odamın duvarına asıyorum orda duruyo o bile yetio bana. umbro bu işi bilmiyo. puma istioz. gerci nike olsa ayrı bi karizması olur.:D ama nolursa olsun o arma oldugu sürece o bizim kutsalımız sadece kutsal armamızı ve renklerimizi kaliteli üretclerin işlemesini istiyoruz. |
Benim eleştirdiğim nokta eski formalar la yeni formalar değil. Beşiktaş formasına sıradan denmesi ve Beko`nun göğüsümüzde yazması. Beko`nun sahibi söyledim,ne faaliyetlerde buluduğunu da söyledim,Beko ürünlerini ve koç ürünlerini geçen sene pretesto eden bizdik,forza da böyle bi kampanya başlamıştı. Eleştirdiğim nokta bunlar,olayı bi yere çekmeye çalışıp tartışma flan yaratmaya çalıştığım yok. |
Beko reklamlı formalar bencede daha iyiydi |
Alıntı:
|
Peki iyi o zaman sizin hak ederek kazandığınız bir maçtan sonra,çıkıp ********ler hakkımızı yediler diyip,galibiyetine gölge düşüren,kendi takımı türlü şaibenin içindeyken seni girdaba çekmek isteyen adamın,sahibi olduğu firmayı koy göğüs reklamı olarak ondan sonra giy gururla gez o adam da sana saldırmaya devam etsin valla pes.! Eski formalar bencede daha iyiydi kalite olarak iyilerdi,şimdikiler o kadar iyi olmaya bilir ama ben Beko diye göğüs reklamı taşımamamız gerektiğini söylüyorum. Eskisi gibi olsa eyvallah ama eskisi gibi değil artık. |
evet dogru sayılabilir Zaten Bekoy la ozdeşleşmiştik bizz :D ama napalımm bizim elimizde olan bir sey degil ki :s |
beyaz umbro forma ingiltere milli takımı forması, siyah olan o.lyonun omzunda aslan logolu olanının taklidi çubuklu forma zaten hemen tüm dünya klüplerinde var bitek logo forma ilginç o da güzel değil! |
arkadaşlar sakin ya... mevzu basit bir forma kalitesi tartışması bunu beşiktaşın, amblemin haysiyetine taşımaya gerek yok, bırakın cola turkayı bekoyu sonuçta sponsor olarak kim daha fazla destek olursa onun adı yazacak ama formayı üreten umbro o colaturkayı oraya -- CİKLETTEN --çıkan dövme gibi yapzmassa canavar gibi olur, ( beko yazısı formada reklam gibi durmuyodu) sonuçta umbro önemli bir firma ingiltere milli forması dahil birçok kulube forma hazırlıyo ve her taraftarın isteğine göre yön vermeye çalışıyo gerekli kişiler gerekli uyarıda bulunduğunda kalitede de dizaynda da daha iyi olabilir |
Alıntı:
|
Bence tasarım ve manevi anlam olarak 100. yıl nostalji forması daha hoş'tu ama artık belli bir takımla sembolleşen forma kalmadı. Önceden yatay çizgili Celtic, yandan parçalı Monaco. Kulüplerle özdeşleşmişlerdi ama artık böyle tasarımlar kalmadı üretici spor firmaları sayesinde. En son milli takım forması için de gündeme geldi benzer bir konu. |
bencede beko formaları çok daha güseldi ebn umro formasını 4 ay ayda hallaettim abimin bi beko forması var 4 yıldır eskimedi üstelik cola turka bütün takımların sponsoru bekonun bi ayrıcalığı vardıı |
beko formaları bencede cok guzeldı ama bılıyorsunuz kı alı koc koc grubunu baska taraflara tasıdı. |
beşiktaş amblemi olsun gerisini boş koyun ama bekodaha güzeldi:D |
Alıntı:
|
en iyisi çubuklu forma |
Türkiye`de Saat: 13:11 . |