![]() |
özledim yaaaaa:) |
bu formalarımızın kumaşı çok iyi değil ya tekrar pumaya dönmeliyiz bence bende puma olanda var umbro olanda aradaki fark çok bariz belli |
100.yıldaki formayı colaturca yapsınlar kral olur. forma kalitesiz yazı şık durmuyo ama beko tarzı yazılırsa tutar |
cola turkasına bekosuna degıl renklerıne asığız !!! uzerındekı amblem nerede olursa olsun kutsaldır ve degerlıdır bızım ıcın kıyas yapmaya bıle gerek yok bence su ankı sartlarda olan forma bu olanı en ıı sekılde tasımak ve desteklemek olmalı bızım gorevımız |
Alıntı:
|
nostalji forma en iyisiydi ya |
Alıntı:
delgadoyuda o sayede ızlıyoruz ama ;) |
Arkadasım yapma gozuun seveim ya,adamların delgadoyu getirmesinle ,formamızın umbro oması ve begenilmemesinin ne alaksı var.Ayrıca delgadoun cok iyi bir futbolcu oldugunu dusunöuyorum. Arkadaslar beko formamızın muhabbeti cok gecti 100.yıl isimli formadan 2 tane var bende isteyen arkadas olursa takas edebiilrim bir formayla.. |
Umbro nun yaptığı formalarını ilk defa beğendim oda düz beyaz forması chok güsel hemen aldım bir tane birde celtic forması gibi yandan çizgili siyah beyaz olan da güsel . . . ama üretici bir adidas bir nike olsa daha güzel formalarında cıkacağına inanıyorum |
Belirtmekte fayda var: takimin sponsoru kim olursa olsun, Besiktas formasini giyebilmek bir ayricaliktir, kutsaldir. Evet, benim için de Beko formalari çok daha güzel idi, ama eskileri degil, ileriye bakmak zorundayiz. Simdi Cola Turka'mi? O zaman Cola Turka'li formayi alacagiz, maksat takim ve kulüp'e para kazandirmak ki onlarda bize sportif basari hediye etsinler. Haaa bu yönetimle olmaz o baska, ama konu o degil. |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |