![]() |
artık güzel oynamak falan önemli değil kazanalım yeter |
Ertuğlul hoca serdarı çıkarıp boboyu oyuna almakla büyük bir riske girdi.Ama kazanmak için bunu yapması lazımdı ve o da yaptı.Maçıda bobo kurtardığına göre ertuğlul hocanın hamlesi son derece doğruydu.Sonuçta gençlebirliğinin ortasahasıda çok koşan mücadele eden bir yapıya sahip.Bunu bile bile böyle bir riske girmek gerçekten önemliydi.Kutluyorum ertuğlul hocayı...Son dakkalarda gordonu oyuna alıyor,çıkmaması gereken nobreyi çıkarıyor diye eleştiren spor yazarları şimdi hocanın hakkını vermeyeceklermi acaba,merak ediyorum... |
hoca haklı bu kadroyla bu kadar olur ama hocaya da kızmıyo diilim defansa şöle kaliteli bi isim almadı şimdi de bu durumdayız umarım seneye bu seneki transfer fiyaskolarını yapmazda bi sol back birtane de kaliteli stoper aldırır |
ertuğrul hocama hep güvendim hala da güveniyorum......biras daha çabayla herşey hallolur...inş bu sene bizim senemiz olcak...... |
hocam oyuncu degısıklıklerını zamanında yapmıyorsun dakka 90 olmus sen gol atması için batuhanı alıyorsun biraz daha zamanında yapmalısın maç 1-1 olun aldın boboyu baktn 80 kadar gol olmuyor alsana ricoyu veya batuhanı oyuncu degısıklerınde biraz daha iyi olmalısın bence hocam |
önemli olan güzel futbol oynamak değil.biz şampiyonluğu garantilemedikki futbol show yapalım..9 haftamız kaldı bu 9 haftada puan kaybetmezsek şampiyonuz;):) |
Alıntı:
|
ertuğrul hocaya güvenim sonsuz umarım bu güweni boşa çıkarmaz..gençel galibiyeti hepimize hayırlı ossun:):) |
gs macındakı kartaldan eser yoktu mac buyuk oluncamı ıyı oynucaz ılla bıraz caba nese 3 puan aldık. |
ya arkadaşlar şu ankara deplasmanlarında iyi futbol beklemeyin orda anca mücadele olur başka bişe olmaz delgado gibi oyuncuların o sahada ne oynamasını bekliyorsunuz. bu senenin en kötü oyununu oynadı nerdeyse adam ama gene de topu direkte patladı. Neyse lafı uzatmaya gerek yok bu sahadan kayıpsız atlatmamız bi başarıdır. Bu futbol tekrarlanmaz merak etmeyin... |
Türkiye`de Saat: 12:22 . |