![]() |
Bir Beşiktaşlı'nın Mezarı... İşte bugün bir rüya daha gerçek oldu; böylesi bir mezar belki de Türkiye'de bir 'ilk'. Yapımı için yaklaşık bir yıldır uğraşıyorduk ve ilginçtir, tamamlanması Beşiktaşımız'ın 137 hafta sonra 'LİDER' olduğu haftaya denk geldi; tüm Beşiktaşlılar'a hayırlı, uğurlu olsun... http://img112.imageshack.us/img112/9717/hpim7885qi3.jpg Mezar, Pendik'ten Kurtköy'e giderken "Yeni Şeyhli Mezarlığı"nda; yolunuz düşerse Deli Dündar'ın ruhuna bir duayı eksik etmezseniz sevinirim. Projesi bana ait. Amblemimiz 8cm. kalınlığında ve 150cm. yüksekliğinde yekpare mermerden oymadır. Mezarlığın girişindeki Uğur Mermer firmasının yine hasta Beşiktaşlı mermercisi Oktay Usta tarafından tamamıyla el emeği ve Beşiktaş aşkı katılarak işlenmiştir. Öyle ki, "Fener amblemi isteseydiniz yapmazdım zaten!" diyecek kadar da Beşiktaşlı'dır Oktay Usta... http://img112.imageshack.us/img112/9789/hpim7885zp9.jpg Beşiktaşlı Naz kızım dedesinin kitabesini okuyor. http://img80.imageshack.us/img80/7614/hpim7885kp3.jpg Ben, babam ve Karakartal yeniden başbaşayız... Bana demiştin ki baba; "Bilmelisin ki evlat, göğe savurduğun o 'siyah' bir kartal gibi karanlıkta süzülecek ve o keskin gözleriyle kendi 'beyazı'nı mutlaka bulacaktır. Yeter ki sen, içinden gelen o siyahı, gereği gibi savur. İşte o zaman senin o saf siyahın, gökyüzünde bir yerlerde kendi saf beyazına mutlaka kavuşacaktır. Ve göreceksin ki bir gün, yeni yeni pencereler açılacak ve yeni yeni siyahlar da savrulacaktır gökyüzüne. Belki de bir gün tüm Beşiktaşlılar sadece 'siyah' diye haykıracak biteviye. Çünkü bilecekler ki 'beyaz', artık hasretle bekliyor siyahını gökyüzünde" İşte ben sadece bir pencere açtım ve "Siyah" diye haykırdım. Bana o pencereyi açtıran da, haykıracak gücü kudreti ve Beşiktaş aşkını veren de sendin. Rahat uyu Deli Dündar. HER YOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSA DA, SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZ Kİ... . |
Tasarım ve maneviyatı çok etkileyici. Ruhu şâd olsun.. |
allah rahmet eylesin , mezarı yapan ustanın da eline sağlık . |
Allah rahmet eylesin |
Allah Rahmet eylesin mezarında rahat yatsın |
allah rahmet eylesin gerçekten süper olmuş . |
Mekanı cennet olsun yolumuz düşerse elbette uğrarız. |
Çok süper olmuş yaa.Allah rahmet eylesin... |
Tuzlada oturuyorum.pendikte okuyorum. Kesinlikle gidip bir dua edicem.. bu mezarda emeği gecen insanlara sadece ve sadece helal olsun diyoruM. |
bu ask nasil olumsuz oldu,bu barikat nasil yikilmaz oldu,askimiz sokaklarin tavaninin otesine nasil gecti iste temel taslari deli dundarlar.evet deliydik anlik kararlar verirdik,ne ailemizi ne sevdiklerimizi dusunurduk varsa yok sa BESIKTAS..AMA IYIKI DELIYMISIZ.RAHAT UYU DUNDAR BABA ACTIGIN YOLDA ELIMIZDE BAYRAKLAR DILLERIMIZDE MARSLAR DAHA GUCLU GELIYORUZ.gozlerimde yaz saygiyla egiliyorum deli dundar karsinda |
Helal olsun..Allah rahmet eylesin...Mekanı Cennet Olsun. Benim mezarımda böyle olsun isterdim... |
Allah Rahmet eylesin.Mekanı cennet olsunn.Ayrıca mezarının projesi mükemmel. |
allah rağmet eylesin |
helall olsunn ağzım açık kaldı cennette nur içinde yatsın ne diyim şaşırmadım desem yalan olur.bu mezarda emeği geçen herkese saygılar. |
arkadaşlar duygulandım ve hemen video yaptım buyrun burdan izleyebilirsiniz : http://www.besiktasforum.net/forum/m...kendi-yapimim/ |
vaybee ne aşk ama yaa helal olsun allah rahmet etsin şimdiden dua ettim ama kabrinin başında dua etmekte nasip olur inşaallah |
çok ii olmuş allah rahmet eylesin |
dündar baba mekanın cennet,yattıgın yer nurlarla dolsun ,geride kalanlarınada ALLAH uzun ömürler versinki senin bıraktıgın o degerli beşiktaş sevgisini sürdürsün |
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun:( |
helal olsun süper olmuş wlla o mezarlıgı biliyorum benm de annem yatıyo orada görürsem orada bi fatiha da onun için okurum :(:(:(:( |
cehennnem buz tutncaya kadar besiktasliyiz alllah rahmet eylesin |
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bnmde mezarım böyle olsun |
allah rahmet eylesin.. nur icinde rahat yatsin |
Allah rahmet eylesin. |
Allah rahmet eylesim.bilmiyorum ama bana biraz ters geldi bu olay. |
Hala şoktayım... inanamıyorum Allah rahmet eylesin |
çok güzel olmuşş ruhu şâd olsun.. |
allah rahmet eylesin.ayrıca bu mezarı yapan ustanında ellerine sağlık ne mutlu beşiktaşlıyım diyene.. |
Allah rahmet eylesin mezarı yapan ustanında eline sağlık süper olmuş |
ALLAH abimizin mekanını cennet etsin.rağmetini eksik etmesin..çok etkilendim çok güzel olmuş..ALLAH bütün siyah beyaz sewerlere böyle yerlerde toprak olmayı nasip etsin |
Allah rahmet eylesin ama inş bnm mezarımda böle olur simdiden vasiyet ediyim bali cok güzel ya |
allah rahmet eylesin ruhu şad olsun .. oktay usta nında eelri dert görmesin muhteşem olmuş |
Beşiktaş Mezarlığı (mutlaka bakın ) |
allah hepimize böyle bi son versin tek arzum budur |
Benim de :) |
konuyu kim birleştirdiyse eyvallah teşekkür |
allah rahmet eylesin gerçekten harika olmuss |
Allah rahmet eylesin ,ölümle yaşamı ayırn Çİzgi siYahla beyazı ayıramaz ki ,çok güzel olmuş |
keşke her beşiktaşlıya böyle mezar yapılsa allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun |
allah rahmet eylesin.. |
Türkiye`de Saat: 15:34 . |