![]() |
Uğur Boral'ı istemediler Son günlerde yıldızı parlayan Uğur Boral'ı Beşiktaş'a getirdiğini söyleyen Seyit Ateş, "Ama Lucescu istemedi" yorumunu yaptı. Beşiktaş'ta bir dönem altyapı koordinatörlüğü yapan Seyit Ateş, F.Bahçe'nin son günlerde parlayan yıldızı Uğur Boral konusunda Lucescu'ya sitem etti. Ateş, "Beşiktaş'a getirilip de alınmayan yetenekli oyuncu sayısı elbette çoktur. Ama Uğur Boral'ın hikayesi farklı. Ben Uğur'u Beşiktaş'a getirdim ve 'İşte geleceğin yıldızı' dedim. Ama çok uğraşmamıza http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Drağmen Lucescu'yu ikna edemedik. Bir Beşiktaşlı olarak çok üzüntülüyüm" dedi. istemediler |
pek inanmadım ama doğruysa yazık olmuş . |
uğurda bizim serdar özkan gibi daha 2 maç iyi oynadı önemli olan gerisini getirmek iyi futbolcu öyle 2 maçla olunmuyor |
off be amma yaptınız uğur boralı bizim serdarın karşısında oynasında görelim bi. öyle 2 maçlık performansla yıldız olunacaksa işimiz var |
önemli olan istikrar serdar ö. gibi yeteneğimiz var bi halt ettiği yok |
kayıp değil... |
serdarı tercih ederim. |
aman o da eksik kaldın bea |
Alıntı:
|
luce iyi yapmış bence çünkü uğur bize uygun bir futbolcu değil tam bie ezik onun için eziklere daha çok yakışıyor |
Türkiye`de Saat: 13:01 . |