shawnodese | 12-03-2008 16:59 | Alıntı: Sercanbjk´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 614756)
O hareketi tekliften sonra yaptı adam Lucescu zamanından bahsediyor,gelseydi öyle bi harekette yapmış olmayacaktı. Bu saaten sonra istemem ama,zamanında laınsaydı isterdim Lucescu gibi bi hoca bunu nasıl kaçırmış şaşırdım doğrusu. | karakter meselesi, o hareketi yapan kişi karaktersizdir. Özünde var ki yapmış. Bize karakterli oyuncu gerek.
fb de oynarken Rüştü'den öyle bir hareket gördünüz mü hiç?, ya da fb, gs yada trabzonsporda oynarken Sergen den öyle bir hareket gördünüz mü?
Sonuçta ben başka takıma transfer oldum diye diğer trübünlere hareket çekerim diyen bir kişi de ahlak eksikliği vardır. Açıkçası Beşiktaş'ta karakterli oyuncu görmek isterim.
Sonuçta rakibine saygı duymayan, profesyonelliğin ne anlama geldiğini bilmeyen bir futbolcunun, Beşiktaş ta oynayıp oynamamasını tartışmak bence yersiz.
2 maç iyi oynamış, 4 maç daha oynar, sonra özüne döner. kendi karakterine uygun bir takıma da transfer oldu, onun için hayırlısı olsun. Tabir yerinde ise tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. |