![]() |
Ricardinho resmen gidiyor Ricardinho resmen gidiyor Beşiktaş, Brezilyalı yıldızı Ricardinho ile yollarını resmen ayırıyor. Tecrübeli futbolcunun, ülkesinin üst düzey takımlarından Sao Paolo ile anlaştığı öğrenildi Ricardinho, yarın İstanbul’dan ayrılarak, Sao Paolo ile son detayları görüşmek için Brezilya’ya gidecek. Transferin hafta sonunda netleşmesi bekleniyor. Star gazete |
Birtürlü verim alamadık şu adamdan ya laf geldiğinde ben alexten iyiyim diyor ama ses var görüntü yok |
Hiç inandırıcı gelmedi haber valla...Gideceği kesin de bu anca sezon sonuna olur, şimdi değil... |
daha sezon bitmedi nereyee :) |
bencede gitsin artık... |
Zaten sezon sonunda gideceği belli de şu an için böyle birşeyin gündemde olması saçma olmuş. |
Gitmesin,yazık olur bu adama.Bence yedekte tutmakta fayda var.Yönetim bundan daha iyisini alabilirse ki hiç zannetmiyorum ancak o zaman gönderilsin yoksa çok büyük kayıp olur takımımız adına |
Alıntı:
sahada isimler yürümez gördük nasıl iyi oynadığını o zamanındaymış ama yaşlandı artık |
zorla tutacak değiliz istiyorsa gitsin ama zamanlama çok yanlış bence sezon sonu gitsin gidecekse |
Bu haberleri provakasyon olarak algılıyorum.Çünkü,takımımız şampiyonluğa gidiyor.Elbetteki bunu çekemeyecekler,bu tür yollara başvuruyorlar... Saygılar, |
Türkiye`de Saat: 01:47 . |