![]() |
26 Mart'taki Milli Takımımızın Maçında Beşiktaş'ımızdan Kimler Seçilecektir? 26 Mart'ta Beyaz Rusya ile deplasmanda hazırlık maçımız var.Fatih Terim sizce,lig lideri olarak,Beşiktaş'ımızdan aday kadroya kimleri çağıracaktır? Saygılar, Bence; Gökhan Zan,İbrahim Toraman ve Rüştü (belki İbrahim Üzülmez'de olabilir) |
gökhan zan ibrahim üzülmez ve ibrahim toraman |
ibrahim toroman,gökhan zan,ibrahim üzülmez ve mert nobre |
almasın abi bizden oyuncu...fatih terime açayip kılım.beşiktaşn hiç bir oyuncusunu almasn bu adam.gitsin fenerden gs den adam alsın. |
İ.Toraman,G.Zan,Rüştü sakatlıkları olmadıkları sürece banko çağırırlar...İ.Üzülmez,Serdar Özkan,Nobre'de sürpriz adaylar olabilir.Fatih Terim sürprizleri sever ama bu takım Beşiktaş olunca zor tabi!.. |
Gökhan Zan ve Rüştü banko çağrılacaktır... Diğerleri keyfi. Çağırsa da oynatmaz yani. İbrahim Toraman'ın olmadığı , devşirme otopark sapıklarının oynadığı , şikecilerin , tribüne el kol sallayanların kaptan olarak çıktığı , asker kaçaklarının çağrıldığı takım milli ise , bunlar gidene kadar benim milli takımım da Beşiktaş demişti bir arkadaş.. Aynen öyle. |
Nobre bence çok zor... |
rüştü, zan, toroman değişen birinin olacağını sanmıyorum belki bir mucise nobre olabilir... |
nobre zor olacagını sanmıyorum |
toramanı almaz taktı ona kafayı zan ve rüştü bence sadece |
Türkiye`de Saat: 13:18 . |