![]() |
Yeter Artık Star Tv Yeter Artık Futbolig!.. Bu kadar yanlı bir medyanın dünyanın hiç bir yerinde olacağına inanmıyorum. Adını bile ağzıma almak istemediğim şu malum spor programının haftanın en önemli karşılaşması olarak gösterilen BEŞİKTAŞ-trabzonspor karşılaşmasının yorumlarına geçildiğinde saat tam 3:00 ı gösteriyodu!.. Yorumlanan maç bi derbi maç olmasına rağmen yorumlar sadece 15 dakıka sürdü!.. fakat maçtan sonra yaşanan üzücü olay hakkında yapılan yorumlar 20 dakkaydı!.. Bu konuyla ilgilenilmesinin vaktinin zamanı geldi de geçiyo bile artık. Umarım önümüzdeki maçlarda gerek pankartla gerek tezahüratlarla bu konu gündeme getirilir. YETER ARTIK ULAN YANLI MEDYA,YANLI BASIN İSTEMİYORUZ!.. http://forum.forzabesiktas.com/image.../icon_evil.gif forza alıntı . |
Aynen saat gecenin 3 ünde maç mı yorumlanlır . onu geçtik lider takımı kısa bir görüntü ile vermek doğru mu kolpasınız hepiniz . |
evet veysel bende okudum forzada artık bi tepki koyulur umarım en güzeli bi pankart olur yada güzel bi tezahurat çok yanlılar gerçekten sindiremiyorlar başarılarımızı |
artık buna tepki verilmeli. abicim girin bakın büyük diye geçinen gazetelerin web sitelerine.. adamlar febe den gese den bahsediolar. yok böyle bişey ya. liderden bahseden yok! zoruna gidiyor herhalde 10 kuponluk basının şampiyonluga gitmemiz! dur denmeli artık! |
Hakkaten yav olmaz böyle adilik . Bütün spor programları aynı gece yarısı başlıyo utanmadan birde lideri en son konuşuyorlar saat olur 3 veya 4 .Ulan utanmaz medya oldu olacak birde kırmızı nokta koy . tövbe tövbe yav. LANET OLSUN GS Lİ VE FB Lİ MEDYA İSTEMİYORUZ . |
bunlar sene sonunda üzüntüden programda yapmazlar artık :D |
seyretmesinler. TRT deki stadyum 10 numara proğram. |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu dediklerinizin tamamı doğru.biz daha neler gördük.ama bunların baş sprumlusu beşiktasın basın ve hakkla ilişkiler bölümünde çalışan arkadaşlar ne iş yapar.medyanın ne kadar adice davrandığı gün gibi ortadayken bu konuyla ilgili hiç çalışma nasıl yapılmaz.sadece izlemekle yetiniyorlar.suçlu önce kendi içimizde.baksana koskoca beşiktaşın kazım kanattan başka adı bilinen tek spor yazarı yok.oysa fenerin amigoları hiç susmuyor. |
izlemeyin arkadaşlar sizde..bide onlara reytingmi weriorsunuz..en güzel protestomuz bu olur..izlemiceksin..açarsın bjk twi..yada trti..onlarda kimi lider yaparsa yapsın..biz cewaplarımızı sahada werioruz zaten.. |
İzlediğim 3 program var.%100 Futbol,Stadyum,Ve Gol,bide bazen kanal 1de mustafa denizli...Diğerleri traş... |
abicim izlemeyin olup bitsin ezik medyayı takip etmeyin elimizden başka bişi gelmiyo |
Sene sonunda Sampiyonluk gôruntulerini, sevincleri, vermezlerse $a$irmayin.... Boyle gelmis, boyle gidecek korkarim vallah yokmu caresi...... |
ben hayattim okadar kaltesiz spor program görmedim ..piknikde gibi orda oturmuslar laklak ediyorlar..zaten o saate kim bakiyor spor programmi ya bakarsin stadyum, ntv, yeter hepsinede bakmak mi lazim zaten hep Besiktasa gelince zaten önce kötü tarafi konusuyorlar hic iyi tarafi konusmuyorlar ...:banghead: |
gece fox tv deki verkaç programı için de geçerli aynı şey, saat 3 e geliyordu beşiktaş konuşulmaya başlandığında,neymiş kallinin hastalığıymış,yok semihin durumuymuş.beşiktaşı yine en sona attılar.Bir ara o kadar sinirlendim ki ,kanalı aramayı düşündüm.Lideriz,haftanın en önemli maçı,bir derbi ve saat 3 te konuşuluyor.Yeter artık medya |
yani onları izlemek bile yanlış ezikler olsa saatlerce izliyoruz gına gelio artık söz konusu biz olunca 15 dakika bile çok gelio onlara pes artık ya vallahi pes sinirlenmemek mümkün değil :(:(: |
Bunun çaresi yok.Önüne geçemiyoruz.En güzel iş güçlü olup bütün herkesi devirebilecek herkesin burnunu yere sürtecek bir takım oluşturmaktır.Bunda benim katkım ne demeyin uzun uzadıya yazmaya gerek yok herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır.Çekirdek taraftardan kulübümüzün başkanına kadar. |
TRT,NTV YÜZDE YÜZ,TV8.gerisini izleme,izletme....... |
ben size diyim abi programlari VE GOL STADYUM YUZDE YUZ FUTBOL BUNLARI IZLEYIN gerisi zaten serefsiz ben bunlari izlerim genel olarak ve besiktas tvyi basin tribunu falan sanli kaptana hastayim aslinda besiktas tvde daha iyi programlar yapmalilar |
Futbol programı demeye bin şahit lazım. tv stüdyosundan çok, mahalle kıraathanesini andıran bir ortamda emekli muhabbetine benziyor onlarınki.. |
Alıntı:
|
bence en güzeli stadyum o da olmadı stres atmak için futbol extra..cidden muhabetlerinden insan keyif alıyor yaa.futbolun mizahi kısmı onlar |
bağırmakla olmuyo ambargo koymalıyız yaptırımlar olmalı 20- 25 milyon bir tooluluğuz izlemeyiz satın almayız tribünde tepkimizi dile getiririz |
çoğuna skor yorumcusu diye kızıyorum ama abi bunlar ne skor yorumcusu ne spor yorumcusu bu kadar da olmaz ya bu ne çekememezlik bu ne ben çok bilirimcilik sizi kim kaale alıyoki kardeşim..da gedin.:). |
Alıntı:
|
TRT1 deki spor programı güzel.. izlemeyin evet |
Lig tv'den başka bişy izlemiyos :D |
Arkadaşlar bu konu ile ilgili çalışmalarım devam ediyor. Yeni bir site ile bu yaşananları protesto etmeyi düşünüyorum. Siz üyelerimizden toplayacağımız imza ile bu yanlı programlardan kurtulamasak bile en azından tepkimizi dile getirmiş olacağız. |
boş verin önemli olan kazanmamız onların hepsi şuan fenerden bahseder ama buna pişman olacaklar |
Star TV'yi sadece Şampiyonlar Ligi maçları için açıyorum.Tek sevdiğim yanı kaliteli görüntü vermeleri ve spikerleri fakat gerisi çok boş bir kanal... Saygılar, |
yha futbolig i bn hic seyretmiorum maratonu seyredıorum bazen ama erman torogluda cok sacmalıoo gercektennn bnde sizlere katılıorum STADYUM en iiisi !! |
Adamların zoruna gidiyor normaldir :D |
Alıntı:
|
stadyum 10 numara proğram. izlemiyeLim olsun bitsin dogan medya degilmi normaLdir.. |
Şampiyon olduğumuzda ne olacak bakalım... |
bencede izlemeyenin protesto edelim izleme izlettirme |
VE GOL_ BAŞKASI İZLENMEZ |
bu malum programda beşiktaşımız sürekli 3.sırada konuşuluyor ve çok kısa bir süre,hiç konuşmasalar daha iyi bence.geçen haftadan sonra artık hiçbir spor programını izlemiyorum bjk tv hariç... |
Alıntı:
|
abi bencede en iyisi stadyum |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |