![]() |
İzlediğim 3 program var.%100 Futbol,Stadyum,Ve Gol,bide bazen kanal 1de mustafa denizli...Diğerleri traş... |
abicim izlemeyin olup bitsin ezik medyayı takip etmeyin elimizden başka bişi gelmiyo |
Sene sonunda Sampiyonluk gôruntulerini, sevincleri, vermezlerse $a$irmayin.... Boyle gelmis, boyle gidecek korkarim vallah yokmu caresi...... |
ben hayattim okadar kaltesiz spor program görmedim ..piknikde gibi orda oturmuslar laklak ediyorlar..zaten o saate kim bakiyor spor programmi ya bakarsin stadyum, ntv, yeter hepsinede bakmak mi lazim zaten hep Besiktasa gelince zaten önce kötü tarafi konusuyorlar hic iyi tarafi konusmuyorlar ...:banghead: |
gece fox tv deki verkaç programı için de geçerli aynı şey, saat 3 e geliyordu beşiktaş konuşulmaya başlandığında,neymiş kallinin hastalığıymış,yok semihin durumuymuş.beşiktaşı yine en sona attılar.Bir ara o kadar sinirlendim ki ,kanalı aramayı düşündüm.Lideriz,haftanın en önemli maçı,bir derbi ve saat 3 te konuşuluyor.Yeter artık medya |
yani onları izlemek bile yanlış ezikler olsa saatlerce izliyoruz gına gelio artık söz konusu biz olunca 15 dakika bile çok gelio onlara pes artık ya vallahi pes sinirlenmemek mümkün değil :(:(: |
Bunun çaresi yok.Önüne geçemiyoruz.En güzel iş güçlü olup bütün herkesi devirebilecek herkesin burnunu yere sürtecek bir takım oluşturmaktır.Bunda benim katkım ne demeyin uzun uzadıya yazmaya gerek yok herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır.Çekirdek taraftardan kulübümüzün başkanına kadar. |
TRT,NTV YÜZDE YÜZ,TV8.gerisini izleme,izletme....... |
ben size diyim abi programlari VE GOL STADYUM YUZDE YUZ FUTBOL BUNLARI IZLEYIN gerisi zaten serefsiz ben bunlari izlerim genel olarak ve besiktas tvyi basin tribunu falan sanli kaptana hastayim aslinda besiktas tvde daha iyi programlar yapmalilar |
Futbol programı demeye bin şahit lazım. tv stüdyosundan çok, mahalle kıraathanesini andıran bir ortamda emekli muhabbetine benziyor onlarınki.. |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |